Articol scris de Dani Morar
Radwanska a câștigat meciul demostrativ disputat împotriva Igăi Swiatek cu scorul de 6-4. Meciul a avut un singur set și a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru victimele războiului din Ucraina. Evenimentul s-a desfășurat sub denumirea "Iga Swiatek și prietenii pentru Ucraina".
După înfrângerea din turul trei de la Wimbledon, Swiatek a anunțat că va găzdui acest eveniment. Radwanska, cea care a fost finalistă în 2012 la turneul londonez, a acceptat invitația fără să stea prea mult pe gânduri. Considerată o legendă a tenisului feminin, Agnieszka a fost cap de afiș pentru acest eveniment caritabil.
Western & Southern Open
Simona Halep, o luptătoare înnăscută! Ce a spus după lupta incredibilă cu Potapova de la Cincinnati
ACUM O ORĂ
Swiatek și-a luat revanșa într-un meci de dublu mixt. Iga a făcut pereche cu Martyn Pavelski, în timp ce în echipa celor învinși a fost prezent și Sergiy Stakhovsky. La declarațiile de după meci, Radwanska a avut doar cuvinte de laudă pentru compatrioata sa.
"Cred că lupta pentru Top 10 este foarte deschisă. Cred că sunt multe jucătoare care au un nivel foarte bun de joc și cred că Iga Swiatek și Ash Barty, înainte de a se retrage, sunt singurele care au un joc foarte constant și foarte puternic.
Ele două sunt ca Novak Djokovic și Rafael Nadal pentru tenisul masculin. Din păcate, Ash s-a retras, așa că a rămas doar Iga. Cu excepția ei, cred că restul jucătoarelor sunt la un nivel asemănător. Nivelul este unul bun și de aceea vedem atât de multe nume noi, care și-au făcut loc și în a doua săptămână de la Grand Slamul londonez. Multe jucătoare s-au retras și acum este mai mult loc pentru a te afirma", a spus Aga, potrivit eurosport.co.uk.
Agnieszka Radwasnka s-a retras acum 4 ani, timp în care a devenit mamă. Ea nu a fost vreodată lider WTA, clasându-se cel mai sus în ierarhie pe 2, în 2012.
Western & Southern Open
Campionul de la Montreal, OUT în turul 1 la Cincinnati! Kecmanovic, victorie mare cu Carreno-Busta
ACUM 3 ORE