"Bătălia Simonei Halep pentru un 2020 cu mai multe succese", e titlul dat de americani materialului în care încep prin a discuta despre cât de bine a arătat jocul româncei la Australian Open. Fără set pierdut la Melbourne până în faza semifinalelor, constănțeanca a fost învinsă de Muguruza, o sportivă cu un joc extrem de agresiv. Paradoxal, marele impediment al compatrioatei noastre a fost reprezentat de sincopele din jocul Garbinei. Aceasta a îmbinat punctele fantastice reușite cu o serie de greșeli copilărești. Per total, Muguruza nu i-a dat ritm Simonei, lucru care a fost decisiv în economia partidei.
"Durerea Simonei Halep după Australian Open a fost mai mult emoțională decât fizică. Ea este o jucătoare dinamică, care a început anul 2020 excelent, ajungând până în semifinalele Australian Open. Dar acest lucru nu o mulțumește pe româncă, aceasta simțind probabil că merita mai mult la Melbourne, după ce arătase până în penultimul act. Performanțele Simonei Halep au variat de-a lungul timpului destul de mult, nu doar de la turneu la turneu, dar și de la meci la meci. Asta s-a întâmplat și la Australian Open, când Muguruza nu i-a dat ritm, iar Simona a avut dificultăți să găsească calea spre succes", notează sursa citată.
Modul în care Simona Halep a arătat la Australian Open e menit să ne dea speranțe, în perspectivă. Americanii i-au făcut o radiografie a sezonului trecut, când, cu excepția Wimbledonului, fostul număr unu mondial a fost departe de pretențiile fanilor. La acest lucru au contat foarte mult și accidentările, astfel că în 2020, odată problemele medicale lăsate în spate, campioana noastră poate spera că va fi mult mai consistentă.
Tenis
Halep, analizată în presa din Franța la finalul sezonului. Concluzia la care au ajuns jurnaliștii
ACUM O ZI
"Ea vine după un an dificil, în care accidentările au dus la o scădere în jocul ei. A câștigat, totuși, Wimbledon, lucru care i-a salvat anul, mai ales că a obținut o victorie incredibilă în fața Serenei Williams, împotriva căreia mai câștigase un singur meci în 10 dispute. În rest, a reușit doar o semifinală la Miami și trei sferturi, la Roland Garros, Eastbourne și Rogers Cup. Acum, Halep are mai multă grijă de programul ei, pare că s-a recuperat total din punct de vedere medical și se poate aștepta la un an mult mai productiv decât 2019", mai notează Tennis World USA.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simo este momentan în vacanță, dar aceasta nu va mai dura mult: ea va merge în această săptămână la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Mai apoi, Simo va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
După turneele din zona Golfului, Halep își va canaliza toate energiile spre Indian Wells și Miami, turnee unde de asemenea s-a descurcat foarte bine de-a lungul timpului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02