Momente tensionate la finalul setului secund, adjudecat de Tsitsipas, în semifinala a doua de la Melbourne. Medvedev s-a răfuit cu arbitrul, acuzându-l că nu îl sancţionează pe Tsitsipas, după ce tatăl acestuia l-a ghidat pe toată durata celui de-al doilea set. "Dumnezeule, cum poți fi atât de prost, e semifinală de Grand Slam!? Uită-te la mine când îți vorbesc! De ce nu îi dai coaching, tatăl lui vorbește după fiecare punct!? Eşti prost?", a strigat Medvedev spre arbitru.
Darren Cahill a anunţat la televiziuna pentru care comentează Australian Open că organizatorii au trimis un arbitru în apropierea boxei unde se aflau apropiaţii lui Tsitsipas pentru a se asigura că tatăl său nu îl mai ajută în timpul meciului.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 5 ORE
Chiar şi aşa, tată lui Stefanos a continuat să dea indicaţii, astfel că grecul a fost sancţionat cu "coaching" în debutul setului 4.
CITEŞTE ŞI:
VESTE URIAŞĂ PENTRU RAFA NADAL, ÎNAINTE DE FINALA AUSTRALIAN OPEN. ŞANSELE SĂ CÂŞTIGE, MULT MAI MARI

Tsitsipas, unul dintre cei mai antipatizaţi jucători din circuit

Grecul este fără îndoială un mare campion, dar caracterul acestuia a lăsat uneori de dorit. Sezonul trecut, adversarii l-au criticat în dese rânduri că îşi ia pauze de vestiar mult prea lungi, când e condus, în încercarea lipsită de fair-play de a-i scoate din mână pe oponenţi. De altfel, ATP a reglementat pauzele de vestiar în actuala stagiune, tocmai din cauza scandalurilor iscate în urma acţiunilor elenului, în 2021.
În ceea ce priveşte relaţia lui Tsistsipas cu Medvedev, aceasta a fost una rece încă de la început. În primul lor meci direct (rusul conducea înaintea partidei de azi cu 6-2), la Miami, în 2018, Medvedev l-a acuzat de asemenea pe tatăl lui Stefanos că vociferează şi se comportă ca un fan. La final, dezamăgit de rezultat (Medvedev s-a impus, scor 2-6, 6-4, 6-2), grecul i-ar fi adresat cuvinte urâte rusului, care a fost la un pas să îi aplice o corecţie.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44