Visul tricolor al tenismenelor din România a fost spulberat la Rouen de o echipă a Franței care, deși era mai slab-cotată decât echipa noastră, a fost susținută de publicul francez. După ce au trecut de România, franțuzoaicele s-au impus la Antipozi în fața Australiei. Mulți s-au întrebat atunci cum ar fi arătat o finală de Fed Cup între Australia și România și ce echipă ar fi susținut antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819417.png
Tehnicianul australian din echipa Simonei Halep, a recunoscut, într-un interviu acordat pentru Digi Sport, că ar fi fost pus într-o situație dificilă dacă România și țara sa natală s-ar fi întâlnit în finala Fed Cup, dar legătura puternică pe care o are cu a doua jucătoare a lumii ar fi înclinat balanța spre echipa ”tricoloră”.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Ca australian mi-ar fi fost greu, dar lucrez cu Simona. Legătura mea cu ea e una puternică, de asemenea și cu România. Chiar dacă nu mi-ar fi fost ușor să iau o decizie, aș fi susținut-o pe Simona și echipa Românei - Darren Cahill, pentru Digi Sport
În luna aprilie a anului trecut, echipa de Fed Cup a României a cedat în fața Franței în meciul decisiv, de dublu, pierdut, scor 7-5, 3-6, 4-6, de Simona Halep și Monica Niculescu împotriva perechii formate din Kristina Mladenovic și Caroline Garcia. În finala de la Perth, Franța a câștigat trofeul în fața Australiei, după o confruntare decisă, de asemenea, în meciul de dublu, unde Kristina Mladenovic și Caroline Garcia le-au învins în minimum de seturi, 6-3, 6-4, pe Ashleigh Barty și Samantha Stosur.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28