O campioană desăvârşită pe teren, Simona Halep nu a îmbrăţişat niciodată statutul de mare vedetă, în accepţiunea modernă. E extrem de discretă şi prea puţin marketabilă pentru performanţele incredibile atinse. În acest context, mulţi ajung să nu o simpatizeze, crede Ţiriac, care consideră că valul de "hate" venit dinspre o parte a românilor nu are vreun fundament real.
Cu două turnee de Grand Slam în palmares (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019), Halep a fost de departe cea mai constantă jucătoare din ultimii 5 ani. Cea mai mare sportivă a României ar trebui să fie tratată ca atare şi în ţară, în străinătate fiind de mult văzută drept o campioană desăvârşită.
"Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când e una mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani...dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni. Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep", a spus Ţiriac, pentru Eurosport.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
ACUM 10 ORE
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
IERI LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46