O campioană desăvârşită pe teren, Simona Halep nu a îmbrăţişat niciodată statutul de mare vedetă, în accepţiunea modernă. E extrem de discretă şi prea puţin marketabilă pentru performanţele incredibile atinse. În acest context, mulţi ajung să nu o simpatizeze, crede Ţiriac, care consideră că valul de "hate" venit dinspre o parte a românilor nu are vreun fundament real.
Cu două turnee de Grand Slam în palmares (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019), Halep a fost de departe cea mai constantă jucătoare din ultimii 5 ani. Cea mai mare sportivă a României ar trebui să fie tratată ca atare şi în ţară, în străinătate fiind de mult văzută drept o campioană desăvârşită.
"Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când e una mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani...dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni. Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep", a spus Ţiriac, pentru Eurosport.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 8 ORE
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 11 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41