Tenis

"Ce face Halep într-o zi nu fac mulți într-o viață!". Mesajul lui Ţiriac către "haterii" Simonei

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

tiriac

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
13/12/2019 la 07:15

Ion Ţiriac, unul dintre mentorii Simonei Halep, a vorbit într-un interviu acordat Eurosport şi despre valul de antipatie de care se loveşte marea noastră campioană, chiar în România. Pe reţelele de socializare, unii dintre români se bucură la insuccesele fostului număr unu mondial, iar omul de afaceri crede că acest lucru are legătură cu faptul că sportiva din Constanţa e introvertită.

O campioană desăvârşită pe teren, Simona Halep nu a îmbrăţişat niciodată statutul de mare vedetă, în accepţiunea modernă. E extrem de discretă şi prea puţin marketabilă pentru performanţele incredibile atinse. În acest context, mulţi ajung să nu o simpatizeze, crede Ţiriac, care consideră că valul de "hate" venit dinspre o parte a românilor nu are vreun fundament real.

Cu două turnee de Grand Slam în palmares (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019), Halep a fost de departe cea mai constantă jucătoare din ultimii 5 ani. Cea mai mare sportivă a României ar trebui să fie tratată ca atare şi în ţară, în străinătate fiind de mult văzută drept o campioană desăvârşită.

Tenis

Un an de la finala de poveste câștigată de Simona Halep la Wimbledon 2019 cu Serena Williams

12/07/2020 LA 22:03

"Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când e una mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani...dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni. Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep", a spus Ţiriac, pentru Eurosport.

Interviu Ion Țiriac: Despre "haterii" Simonei Halep

00:01:27

Tenis

Impresionant! Simona Halep a fost inclusă de revista Forbes într-un top select

12/07/2020 LA 19:51
Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

11/07/2020 LA 15:05
Subiecte asemănătoare
TenisSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol