Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Simona Halep, ca toți ceilalți cetățeni responsabili, stau acasă, protejându-se pe sine și pe cei din jurul ei.
Sportiva noastră a povestit de curând, într-un interviu pentru Digi Sport, cum își petrece timpul în autoizolare. Chiar dacă Simona a transmis că îi plac la nebunie clătitele, ea a precizat că nu-și face griji că ar putea lua în greutate, asta pentru că se antrenează și are grijă să se mențină în formă pentru momentul în care turneele se vor relua.
Mă apropii de 30 de ani și îmi doresc o familie, așa cum am mai spus, și cred că va trebui să învăț să gătesc. Am făcut clătite, nu mai făcusem de 3-4 ani. Prima dată nu mi-au ieșit, au doua oară au fost foarte bune, iar a treia oară, am citit undeva că trebuie să pun și sare, am pus cam multă, nu au fost bune, le-am aruncat direct. Altceva nu am mai gătit, doar salate. E ușor de preparat o salată și cartofi prăjiți, chiar dacă nu sunt atât de sănătoși. Am descoperit natura, am șansa să stau în pădure și pot să spun că stau o oră - două, după ce mă trezesc, și mă uit la copaci. Îmi transmit așa o liniște. E important să ne bucurăm de ce avem, de ce trăim, chiar dacă sunt vremuri și mai grele. Trebuie să ne bucurăm de familia pe care o avem și de oamenii pe care-i iubim.
Tenis
Când vrea Simona Halep să revină pe terenul de tenis: "M-am rupt de tot în această perioadă"
12/04/2020 LA 14:06
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12