Dacă Simona Halep se întoarce în țară pentru a se recupera după accidentare în vederea Jocurilor Olimpice, antrenorul său, Darren Cahill va rămâne la Londra, unde va comenta meciurile pentru ESPN.
Tehnicianul australian a avut surpriza să constate ieri că englezii o respectă și o prețuiesc pe Simo atât de mult încât au montat un panou uriaș cu aceasta, ridicând trofeul în 2019, la intrarea din centrul de presă. Prilej pentru Darren să îi trimită un mesaj frumos campioanei noastre.
"Poate că nu joacă anul acesta, dar măcar pot să îi spun "O zi bună, Simo" în fiecare dimineață la intrarea media de la Wimbledon. Sper că te vei odihni cum trebuie, Simona Halep. Bucură-te de perioada de inactivitate cu familia și prietenii. Meriți cu prisosință", a scris Darren Cahill pe Instagram.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
IERI LA 09:43
https://i.eurosport.com/2021/06/28/3162573.png

Cahill, mândru de Simona Halep și de cum s-a pregătit pentru Wimbledon 2021

Darren Cahill regretă că eleva sa nu va putea fi prezentă la Wimbledon pentru a-și apăra titlul. Mai ales că sportiva noastră făcuse eforturi supraomenești pentru a reuși să ajungă la un nivel care să îi permită să presteze un tenis competitiv, după accidentare. Din păcate, dubla ruptură de la Roma și problemele mai vechi, la spate, au împiedicat-o pe Halep să fie prezentă pe tabloul principal de la Wimbledon.
"Sunt mulți ani de când face eforturi să stea acolo, în top, între cele mai bune jucătoare ale lumii. Și a făcut o treabă extraordinară. Este vorba despre oboseală fizică și mentală. Ne-am antrenat două săptămâni pe iarbă, am avut câteva zile bune. Simțeam că suntem aproape. Apoi au apărut noi probleme, mai are și alte probleme mai vechi, cu spatele și piciorul drept.
Ne-am antrenat foarte intens pentru Wimbledon, iar corpul nu era pregătit. Cel puțin la nivelul pe care îl dorește. Ea și turneul merită asta. A fost o decizie grea, au fost și câteva lacrimi. Am vorbit câteva zile. Își dorea mult să joace aici, acum s-a dus în România și încearcă să se liniștească după această perioadă", a declarat Darren Cahill într-un live pe pagina de Instagram a lui Pat Cash.
Wimbledon 2021 începe azi, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. 3 dintre româncele aflate pe tabloul de parcurs intră în arene: Irina Begu, Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27