Incendiile de vegetație din Australia au sensibilizat întreaga lume, iar o parte dintre sportivi se unesc pentru a dona bani celor care au avut de suferit în urma acestor tragedii.
Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia și acum este pregătită să dea și ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă.
"Ştiţi că iubesc Australia, dar la fel de bine ştiţi că nu servesc prea mulţi aşi 😜 Așa că îmi iau angajamentul ca de fiecare dată când îi fac viaţa grea lui Darren în lojă, în timpul turneelor din Australia, să donez câte 200 de dolari. Aşa voi strânge mult mai mulți bani!", a scris Simo, într-un mesaj pe Twitter.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 8 ORE
Hotărârea Simonei a fost salutată de presa de la Antipozi, care vorbește de relația strânsă pe care o are campioana noastră cu Australia.
"Simona Halep a dezvăluit metoda ei unică de a strânge fonduri pentru victimele incendiilor. Și asta arată din nou această strânsă conexiune pe care o are cu Australia, prin intermediul antrenorului ei, Darren Cahill.
Una dintre cele mai scunde jucătoare din circuit, la doar 1,68m, Simona nu e recunoscută pentru serviciul său, astfel că nu ar reuși să strângă fonduri în urma așilor pe care i-ar servi. Ea și cu Dareen Cahill au avut o inițiativă neobișnuită, dar se pare că în această pereche asta funcționează", au comentat cei de la 7news.co.au.

Simona Halep, pe locul 3 în clasamentul WTA

Simona Halep a întrecut-o pe Naomi Osaka în clasamentul WTA fără să joace. Astfel, jucătoarea noastră a urcat pe podium în ierarhia WTA.
Campioana de anul trecut de la Wimbledon, Simona Halep, a urcat pe locul 3 de pe locul 4, cu 5462 de puncte, în primul clasament dat publicității în acest sezon competițional. Cele două jucătoare au făcut rocada în ierarhia WTA, nipona având în prezent 5311 puncte. Și ucraineanca Elina Svitolina şi jucătoarea canadiană Bianca Andreescu au făcut rocada în clasament. Svitolina a urcat pe locul 5, cu 5.075 de puncte, iar Andreescu a coborât pe locul 6, cu 4.935.
Cum arată TOP 10 WTA la debutul lui 2020:
1. Ashleigh Barty (Australia) 7.851 de puncte
2. Karolina Pliskova (Cehia) 5.525
3. Simona Halep (România) 5.462 (+1 loc)
4. Naomi Osaka (Japonia) 5.311 (-1 loc)
5. Elina Svitolina (Ucraina) 5.075 (+1 loc)
6. Bianca Andreescu (Canada) 4.935 (-1 loc)
7. Petra Kvitova (Cehia) 4.721
8. Belinda Bencic (Elveţia) 4.685
9. Kiki Bertens (Olanda) 4.245
10. Serena Williams (SUA) 3.935
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Ashleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 8 ORE
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM 9 ORE