Etapa de la Belgrad a Adria Tour a fost un uriaș succes, dar a și produs multă indginare odată ce imaginile cu cei peste 4500 de spectatori prezenți la eveniment au făcut înconjorul planetei. Ediția din Belgrad s-a încheiat cu Dominic Thiem câștigând marele trofeu. La etapa de la Zadar, finala nu a mai apucat să se dispute pentru că Grigor Dimitrov tocmai anunțase că s-a infectat cu COVID-19.
Azi, Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Novak, a anunțat că Adria Tour este oficial anulat. Prin urmare, edițiile de la Banja Luka și Sarajevo din Bosnia Herțegovina nu vor mai avea loc. Inițial, liderul mondial din ATP avea în plan să organizeze turneul în Serbia, Croația, Bosnia Herțegovina și Muntenegru, însă muntenegrenii au anunțat că nu vor permite accesul la graniță sârbilor în contextul pandemiei de coronavirus.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM O ORĂ

Novak Djokovic, infectat cu COVID-19

După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. Este importat de precizat faptul că liderul mondial din ATP nu prezintă simptome, iar toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, este și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative.
"Imediat ce am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm. Rezultatul meu este pozitiv, la fel și al Jelenei. Copiii nu au virusul. Tot ce am făcut în ultima lună am făcut din dragoste și cu cele mai bune intenții. Turneul nostru a fost organizat cu scopul de a uni și de a împărtăși un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune. Am dorit să le ofer jucătorilor o șansă să participe într-o competiție în contextul acesta în care toate turneele sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus. Totul s-a născut dintr-o idee filantropică, să direcționăm toți banii celor aflați în nevoie. Am organizat acest turneu când virusul și-a pierdut din putere. Din păcate, virusul este încă prezent și ne confrutăm cu o nouă realitate. Îmi pare foarte rău pentru fiecare persoană în parte care a luat acest virus. Sper să nu li se complice situația de sănătate și toată lumea să fie bine. Voi rămâne în izolare în următoarele 14 zile și voi repeta testul " - Novak Djokovic
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 7 ORE
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM 10 ORE