Organizatorii de la turneele de încălzire pentru Australian Open au decis ieri ca ziua de joi să fie amânată, ca urmare a unui caz de COVID-19. Şi tragerea la sorţi pentru primul Grand Slam al anului a fost decalată, urmând a avea loc vineri dimineaţă.
507 de persoane au fost testate, dintre care 160 de jucători de tenis şi există toate premisele ca meciurile să se reia conform programului iniţial, dar cu o zi întârziere, vineri.
"Probabilitatea e foarte mică să fie probleme. Ne aşteptăm ca toate testele făcute să fie negative. Planul este ca meciurile să se reia mâine (n.r. vineri)", a spus Craig Tiley.
Tel Aviv Watergen Open
Rezumatul meciului Djokovic-Andujar, de la Tel Aviv. Moment rar în tenis, în gameul 8
ACUM 43 MINUTE
Din primele estimări ale autorităţilor care monitorizează situaţia pandemiei în zona Melbourne, şansele ca vreun jucător de tenis să fi interacţionat cu persoana ieşită pozitiv la testul de coronavirus sunt mici. Lucrurile vor fi clare în această seară, când toate testele vor fi fost prelucrate.
"Credem că riscul ca cei cazaţi în hotel - inclusiv jucători de tenis şi staffurile lor - să fi intrat în contact cu persoana pozitivă şi să fi luat COVID-19 este unul scăzut", a spus profesorul Allen Cheng.

Simona Halep&Co în formă maximă la Melbourne Summer Series

Fetele noastre au obținut miercuri la Melbourne victorii entuziasmante, iar joi continuă emoțiile competiției pentru Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea.
Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea vor juca mâine la Melbourne în probele la simplu, însă a doua jucătoare a lumii va evolua și în proba de dublu. Cel mai probabil orele de joi se vor păstra, nefiind necesar să se schimbe ceva în acest sens în contextul în care toată ziua de joi a fost amânată. Astfel, prima care ar trebui să evolueze mâine la Melbourne este Sorana Cîrstea, de la ora 01:30 (ora României), împotriva elvețiencei Belinda Bencic, pe terenul numărul 8.
Sorana va fi urmată de Irina Begu contra japonezei Naomi Osaka, în jurul orei 04:00 (ora României), pe arena Margaret Court. Simona Halep va evolua în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova. Rusoaica a învins-o în optimi pe Iga Swiatek în două seturi. Meciul Simonei Halep cu Ekaterina Alexandrova se va disputa pe terenul numărul 3, în jurul orei 06:00 (ora României).
Simona Halep va evolua apoi și în proba de dublu, unde face echipă cu favorita gazdelor, Daria Gavrilova. Cele două le vor înfrunta pe Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet, în jurul orei 10:00 (ora României), pe terenul numărul 5.
Tenis
Ana Bogdan, printre cele mai în formă jucătoare din lume.Salt uriaș în 2 luni, după 4 semifinale WTA
ACUM O ORĂ
Tenis
Scene incredibile în Franța, acolo unde Moutet și Andreev au fost la un pas de bătaie
ACUM 2 ORE