Această decizie a venit la puțin timp după ce Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost amânat pentru luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus anunțate săptămâna trecută de OMS.
Inițial, turneul din Franța trebuia să debuteze pe 18 mai, însă situația actuală din Europa le-a dat planurile peste cap organizatorilor. Așadar, noua perioadă în care se va desfășura Grand Slam-ul din Paris va fi 20 septembrie - 4 octombrie 2020, la o săptămână după încheierea US Open.

ATP și WTA au anunțat suspendarea turneelor

Tenis
Eurosport va continua să transmită în exclusivitate turneul Wimbledon în România în următorii 4 ani
20/12/2019 LA 11:35
Revenind la Wimbledon, oficialii All England Club au anunțat că își vor închide baza până când Guvernul Britanic va conveni că riscul de răspândire a coronavirusului este inexistent.
"Deși noi continuăm să pregătim turneele din acest an, epidemia se pare că avansează. Vom acționa în mod responsabil, spre binele întregii societăți.", se arată în comunicatul emis de Richard Lewis, directorul executiv al All England Club.
Ca urmare a pandemiei, oficialii ATP au anunțat o suspendare de 6 săptămâni a tuturor competițiilor, în timp ce responsabilii WTA au amânat toate turneele până pe 2 mai. În același timp, Federația de Tenis a suspendat toate meciurile din următoarea perioadă, incluvis finalele Fed Cup de la Budesta, programate luna viitoare.

Programul turneelor de Grand Slam:

  • Wimbledon - 29 iunie - 12 iulie 2020
  • US Open - 24 august - 13 septembrie
  • Roland Garros - 20 septembrie - 4 octombrie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Daniil Medvedev, start lansat la Astana! Rusul l-a învins lejer pe Albert Ramos! Rezumatul partidei
ACUM 6 ORE
Astana Open
Alcaraz, după eliminarea din primul tur de la Astana: "Trebuie să învăț din astfel de meciuri"
ACUM 7 ORE