Rafael Nadal a spus că "refuză" să-l judece pe Novak Djokovic după cele întâmplate la Adria Tour. Câștigător a 18 titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a surprins pe toată lumea în plină pandemie, atunci când a organizat un turneu în mai multe țări în care publicul a putut fi prezent. Totuși,aventura pornită de Nole nu s-a terminat bine, iar cazurile de infectare cu COVID-19 nu au întârziat să apară.
Primul nume important "căzut la datorie" a fost Grigor Dimitrov, dar nici Novak Djokovic nu a scăpat și s-a infectat cu coronavirus în urma evenimentului organizat chiar de el, Adria Tour. Sârbul, unul dintre cei mai mari campioni din sportul alb, a fost adesea criticat de Nick Kyrgios pentru comportamentul lui din pandemie, iar presa din toată lumea s-a hrănit din acest subiect.

Rafael Nadal, despre comportamentul lui Novak Djokovic în plină pandemie de coronavirus

Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM 2 ORE
Întrebat de jurnaliștii de la revista Veja ce crede despre atitudinea lui Novak Djokovic cu privire la acțiunile sârbului din plină pandemie de coronavirus, Rafael Nadal a răspuns: "Prefer să vorbesc despre cum am trăit eu în ultimele câteva luni decât să judec ce au făcut alții în această perioadă.
A fost foarte dificil să văd tot ce se întâmplă în lume. Am trecut printr-o carantină foarte strictă, au fost foarte multe morți în tot acest timp. Au fost mai mult de 50.000 de morți între aprilie și iunie în Spania. Nu am avut putere să fac nimic, să ajut pe nimeni cu nimic, tot ce am făcut a fost să mă îngrijorez de această situație atât de gravă", a răspuns Nadal.
Australian Open
Darren Cahill nu-l menajează deloc pe Djokovic! Ce l-a deranjat cel mai mult pe australian
ACUM 12 ORE
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
ACUM 14 ORE