A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a anunțat sâmbătă de dimineață că se retrage din competiție la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells din cauza problemelor pe care le are cu piciorul, probleme apărute încă de la turneul desfășurat la Dubai, pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni.
Campioana noastră este în continuare înscrisă la turneul de la Miami, programat în perioada 25 martie – 5 aprilie, și speră că va ajunge să joace acolo. Apoi, sportiva noastră ar urma să evolueze la primul turneu pe zgură în acest sezon, la Charleston, programat în săptămâna de după Miami. Tot luna viitoare, Simona și-a anunțat prezența la Stuttgart, în perioada 20-26 aprilie.

Anunțul Simonei Halep privind retragerea

Australian Open
Simona Halep - Magdalena Frech, LIVE TEXT în turul 1 la Australian Open, în direct pe Eurosport 2
ACUM 6 ORE
Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!
Ediția din 2019 de la Indian Wells a fost câștigată de Bianca Andreescu.Simona Halep s-a impus la turneul din California în 2015, după o finală disputată în compania Jelenei Jankovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 18 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 19 ORE