Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic. Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț.
Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave. Marțea trecută, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Totuși, Nole este absolvit de orice vină pentru organizarea Adria Tour, a anunțat luni prim-ministrul din Serbia, Ana Brnabic.

Novak Djokovic, absolvit de orice vină pentru organizarea Adria Tour

Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
ACUM O ORĂ
Ana Brnabic a ieșit public și a făcut apel către toți cei care-l critică pe Novak Djokovic să înceteze, asta pentru că marele campion sârb nu a greșit cu nimic. “Am toată susținerea pentru Novak Djokovic, pentru tot ce a făcut și încercat. A vrut să facă un lucru bun, nu doar pentru noi în Serbia, dar pentru toată regiunea, să dea politica la o parte, să-i ajute pe tenismenii tineri, să strângă bani pentru cause nobile, să facă ceva! Așa că-l felicit. Că a fost sau nu momentul potrivit pentru un asemenea eveniment nu știu, dar cel mai simplu lucru e să critici pe cineva care a încercat să facă ceva bun și nobil. Dacă pot să-l lase în pace și să mă învinuiacă pe mine, ca prim-ministru, ar fi perfect! Este vina noastră, în totalitate a noastră, pentru că noi am relaxat măsurile. Dacă nu făceam noi asta, nu ar fi existat niciun turneu. Așa că lăsați-l pe Nole în pace atunci când încearcă să facă ceva demn de apreciat. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să ai 1001 de critici pe cap care vor spune c ear fi trebuit făcut din confortul lor de acasă” – Ana Brnabic, pentru Pink TV
Cel puţin patru jucători, Novak Djokovic, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în această lună, în Serbia şi Croaţia, la iniţiativa liderului mondial din ATP.
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
ACUM 2 ORE
Tenis
Novak Djokovic revine în circuit, după finala pierdută la US Open! Anunțul lui Filip Krajinovic
IERI LA 17:35