Tenis

Ce vină are de fapt Djokovic pentru ce s-a întâmplat la Adria Tour! Anunțul prim-ministrului sârb

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ce vină are de fapt Djokovic pentru ce s-a întâmplat la Adria Tour

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
29/06/2020 la 15:41 | Actualizat 29/06/2020 la 18:05

Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a fost blamat de o lume-ntreagă după ce a organizat Adria Tour fără a respecta măsurile de distanțare fizică.

Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic. Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț.

Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave. Marțea trecută, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Totuși, Nole este absolvit de orice vină pentru organizarea Adria Tour, a anunțat luni prim-ministrul din Serbia, Ana Brnabic.

Tenis

Djokovic, donație substanțială unui oraș din Serbia puternic afectat de pandemia de coronavirus

02/07/2020 LA 13:42

Novak Djokovic, absolvit de orice vină pentru organizarea Adria Tour

Ana Brnabic a ieșit public și a făcut apel către toți cei care-l critică pe Novak Djokovic să înceteze, asta pentru că marele campion sârb nu a greșit cu nimic. “Am toată susținerea pentru Novak Djokovic, pentru tot ce a făcut și încercat. A vrut să facă un lucru bun, nu doar pentru noi în Serbia, dar pentru toată regiunea, să dea politica la o parte, să-i ajute pe tenismenii tineri, să strângă bani pentru cause nobile, să facă ceva! Așa că-l felicit. Că a fost sau nu momentul potrivit pentru un asemenea eveniment nu știu, dar cel mai simplu lucru e să critici pe cineva care a încercat să facă ceva bun și nobil. Dacă pot să-l lase în pace și să mă învinuiacă pe mine, ca prim-ministru, ar fi perfect! Este vina noastră, în totalitate a noastră, pentru că noi am relaxat măsurile. Dacă nu făceam noi asta, nu ar fi existat niciun turneu. Așa că lăsați-l pe Nole în pace atunci când încearcă să facă ceva demn de apreciat. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să ai 1001 de critici pe cap care vor spune c ear fi trebuit făcut din confortul lor de acasă” – Ana Brnabic, pentru Pink TV

Cel puţin patru jucători, Novak Djokovic, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în această lună, în Serbia şi Croaţia, la iniţiativa liderului mondial din ATP.

Tenis

Novak Djokovic a efectuat un nou test de coronavirus! Rezultatele primite de liderul mondial din ATP

02/07/2020 LA 11:17
Tenis

Marc Rosset, atac dur: "Dacă tatăl meu s-ar comporta așa, l-aș bate! Tatăl lui Nole strică tenisul"

30/06/2020 LA 05:52
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol