Gemenii identici, Bob și Mike Bryan, au anunțat înainte de US Open că se vor retrage din tenis. Inițial, cei doi programaseră retragerea după turneul de Grand Slam american, însă actualul context din tenisul mondial i-a făcut pe cei doi să se răzgândească. Cea mai de succes echipă de dublu își ia astfel rămas bun de la tenis la 42 de ani.
Americanii aveau de gând să-și încheie cariera exact în locul în care au început-o, la US Open, în 1995. Totuși, cei doi legendari tenismeni de dublu au renunțat la participarea la US Open. Bob și Mike Bryan au un palmares impresionant, printre care 16 trofee de Grand Slam: două la Roland Garros, șase la Australian Open, trei la Wimbledon și cinci la US Open. În total, ei au cucerit 118 titluri, dintre care 39 la competițiile Masters.

Frații Bryan își iau rămas bun de la tenis înainte de US Open

Tenis
Cea mai de succes echipă de dublu se retrage în 2020! Frații Bryan își iau rămas bun de la tenis
14/11/2019 LA 08:21
Cei mai de succes americani în proba de dublu au încheiat pe prima poziție a clasamentului de dublu timp de zece sezoane, ocupând acest loc pentru 438 de săptămâni. În plus, în 2007, ei au câștigat Cupa Davis pentru Statele Unite ale Americii, iar în 2020 au câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra. În prezent, ei ocupă locul 27 ATP. De-a lungul timpului, ei au strâns fiecare câte aproximativ 17 milioane de dolari.
“La această vârstă e nevoie de atât de multă muncă pentru a ieși pe teren și a concura. Iubim în continuare competiția, dar nu ne mai place să ne forțăm corpurile la antrenament. Recuperarea ia mai mult timp, e mai dificilă. Am simțit că am fost competitivi anul acesta, anul trecut și cei de dinainte. Vrem să ieșim acum de pe scena tenisului, acum când încă ne-a mai rămas ceva bun de oferit pe teren”, a spus Mike Bryan.
Roland Garros
Simona Halep, la cel mai jos nivel din ultimii 6 ani, la Roland Garros! Borna negativă atinsă
ACUM 6 MINUTE
Roland-Garros
Madison Brengle - Aryna Sabalenka - Roland-Garros
ACUM 22 MINUTE