Tânărul sportiv din Spania nu va uita prea curând optimea de aseară, de la Paris, când Hugo Gaston și presiunea publicului l-au făcut să își piardă complet busola. Pe finalul setului doi, ibericul s-a stăpânit cu greu să nu plângă, dezamăgit de modul în care a gestionat lucrurile.
Concret, în primul set puștiul de 18 ani a avut 4-2, dar Gaston, și el un sportiv foarte tânăr (21 de ani) a revenit și a câștigat 4 gameuri la rând, adjudecându-și setul. Se părea că în manșa secundă Alcaraz e în control total și că vom avea parte de un decisiv: ibericul s-a desprins la 5-0 și părea doar o formalitate să încheie setul.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13

Gaston, meciul carierei la Paris. A revenit de la 2-4 și 0-5 pentru a câștiga în 2 seturi

Revenire istorică pentru Hugo Gaston contra lui Alcaraz

A fost nevoie de un break al numărului 103 ATP și vulcanul din tribune s-a dezlănțuit, lucru care l-a debusolat pe Alcaraz. Cu fiecare game trecut, Carlos și-a pierdut încrederea în forțele sale, cedând 20 din ultimele 21 de puncte jucate! Hugo Gaston a revenit incredibil, de la 2-4 și 0-5, impunându-se în minimum de seturi, 6-4, 7-5.
"Păream că mă prăbușesc în setul secund, dar am simțit că și el are o scădere în joc la 5-0 și am zis să îmi joc șansa. A făcut foarte multe greșeli, dar cred că și din cauza mea, pentru că am jucat foarte rapid, am alternat, am fost impredictibil. Pe măsură ce el a început să cedeze punct după punct, încrederea mea a crescut enorm. Dar cred că am câștigat în primul rând datorită fanilor, pentru asta m-am apucat de tenis, să simt o astfel de energie. M-au încurajat în permanență și le datorez această victorie", a spus Hugo Gaston la final, potrivit atptour.com.
Gaston s-a calificat astfel în primul sfert de finală din circuitul Masters, dar va avea o misiune infernală pentru a-și asigura un loc în "careul de ași": va da piept cu numărul doi mondial, Daniil Medvedev.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Reușită remarcabilă în circuitul masculin de tenis! Se întâmplă pentru a doua oară în istorie
23/11/2021 LA 13:11
Tenis
Britanicii anunță formarea unui nou "Big 3" în tenis! Cine le-a luat locul lui Federer și Nadal
22/11/2021 LA 15:13