În vârstă de doar 18 ani, Daniil Ostapenkov, din Belarus, a obținut victoria carierei în fața celui de-al 15-lea jucător al lumii, Diego Schwartzman. Ostapenkov, un jucător care nu are loc în clasament în ATP și este pe locul 63 la juniori, a produs o surpriză uriașă în cadrul Davis Cup.
Daniil Ostapenkov a pierdut de curând un meci în fața locului 804 la juniori, dar a reușit azi să uimească pe toată lumea la primul meci din cadrul întâlnirii Argentina – Belarus de la Buenos Aires, acolo unde s-a impus în fața lui Diego Schwartzman în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3.
Wimbledon
Benoit Paire, sancționat pentru non-combat la Wimbledon! Fanii l-au taxat dur pe francez
29/06/2021 LA 13:39

Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman în 2 seturi

Semifinalist la Roland Garros în 2020, acolo unde a cedat în fața lui Rafael Nadal, Diego Schwartzman a fost azi învins de Ostapenkov chiar pe suprafața lui preferată. Fost ocupant al locului 8 ATP, Schwartzman a obținut un break încă din game-ul de debut al meciului și toată lumea credea că va avea parte de un antrenament cu public.
Totuși, greșelile neforțate ale argentinianului combinate cu jocul foarte bun al lui Ostapenkov au dus la o surpriză de proporții. Înaintea meciului de azi, Daniil Ostapenkov avea o cotă de 101. Al doilea jucător din echipa Argentinei, Guido Pella, a adus egalarea pentru gazde după ce l-a învins pe Arutiunian, scor 6-1, 6-2, însă surpriza pe care a produs-o Ostapenkov le dă fără doar și poate mari speranțe oaspeților.
Tenis
Nu toți tenismenii de top vor să-și facă vaccinul anti-COVID-19! Numele mari care refuză imunizarea
30/03/2021 LA 08:24
Abierto Mexicano Telcel
"Cel mai bun meci al meu!" Lorenzo Musetti a produs surpriza turneului la Acapulco: Schwartzman, OUT
17/03/2021 LA 12:02