Când nu face exerciții fizice, australianul se distrează cu un joc creat chiar de el: golf fără minge. Adaptat la viața de acasă, Alex folosește în noua sa invenție o monedă și o furculiță, crescând și mai mult nivelul de dificultate al jocului clasic.
"Lovitura a durat prea mult, te rog să nu treci pe lângă!", a scris Alex de Minaur pe contul de Twitter, fiind extrem de bucuros la final când moneda și-a atins ținta.
Tenis
Provocarea lui Wilander pentru Halep: "Mă pot implica, dar e o chestiune sensibilă"
15/04/2020 LA 12:30

Alex de Minaur, 3 titluri ATP câștigate

Alex de Minaur se afla pe locul 26 în ierarhia ATP, înainte ca turneele de tenis să fie amânate din cauza pandemiei. Australianul a câștigat 3 titluri ATP până în acest moment, toate în anul 2019 și toate pe hard: la Sydney International (Australia), Atlanta Open (SUA) și Zhuhai Championships (China).
Fost câștigător la Wimbledon Junior la dublu, în 2016, De Minaur a bifat cea mai mare performanță la un turneu de Grand Slam anul trecut, la US Open, când a ajuns până în turul 4.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 9 ORE
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 9 ORE