Novak Djokovic a declarat la Belgrad că speră ca Adria Tour să revină și să adune la start cei mai puternici tenismeni din circuit pentru a promova tenisul în cât mai multe locuri. Anul trecut, turneul s-a încheiat cu un focar de infecție cu COVID-19, competiția fiind blamată în public de mai multe personalități din lumea sportului alb.
Djokovic și soția lui, Jelena, au fost printre cei testați pozitiv cu coronavirus, după ce Grigor Dimitrov a fost primul care a anunțat că a intrat în contact cu virusul. Chiar dacă regulile stabilite de autoritățile din Serbia nu au fost încălcate, în direcția lui Djokovic au fost îndreptate multe critici. Nole, în final, și-a cerut iertare public pentru organizarea Adria Tour, menționând totuși că intențiile au fost dintre cele mai bune.

Novak Djokovic vrea să organizeze din nou Adria Tour

Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 19 MINUTE
Novak Djokovic a precizat că organizarea Adria Tour are la bază dorința de a ajuta tinerii jucători de tenis din Balcani, iar această cauză este încă una dintre cele mai importante obiective ale sale: "Aș vrea să organizez din nou Adria Tour. Cred că această idee e frumoasă, pentru a ajuta tenisul din Balcani să crească, să unim regiunea cu ajutorul sportului.
Este una dintre cele mai puternice cauze care unește oamenii. Cred că ce am reușit noi anul trecut să facem a fost foarte distractiv și vreau să continuăm inițiativa. Ca jucător de tenis, vreau să călătoresc cât de mult posibil în regiunea și țările din fosta Iugoslavie", a spus Novak Djokovis la începutul săptămânii.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 4 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 21 ORE