Artem Bahmet va rămâne în istorie ca unul din cei mai slabi jucători care au concurat în turneele de tenis. Meciul incredibil s-a jucat la un turneu ITF M15, iar cei care l-au văzut spun că ucraineeanul nu s-a mișcat pe teren!
Thailandezul Krittin Koaykul a câștigat, incredibil, toate puncte din acest meci!
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 5 ORE
Bahmet este un jucător de tenis care nu are nici un meci înregistrat la ITF până la 22 de ani. El concurează sub steagul Ucrainei, dar Federația de tenis de la Kiev nu l-a inclus printre jucătorii săi profesioniști pe site-ul oficial.

Svitolina trage un semnal de alarmă

Evoluția scandaloasă a lui Bahmet vine după o serie de de știri ciudate venite în legătură cu Federația din Ucraina în ultimele luni. Elina Svitolina, numărul 6 în WTA, a denunțat practicile antrenorilor din Ucraina și a managerilor de la Fedreație care cer bani jucătorilor care vor să reprezinte țara în competițiile oficiale.
Nu am mers la meciurile din Fed Cup pentru am nevoie de tratament pentru o accidentare. Nu vreau să-mi risc sănătatea și nu este corect din poartea Federației care a lansat zvonuri în presă conform cărora nu aș vrea să reprezint țara. Am proiecte umanitare în Ucraina și ajut tinerii, dar acești oameni care reprezintă Federația de tenis se gândesc doar la bani
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 6 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 7 ORE