Fost campion mondial la karate, pe vremea când era junior, Sebi a renunțat la sport pentru a se dedica celeilalte mari pasiuni: calculatorul. A învățat programare singur, de la vârsta de 8 ani, și din adolescență a început să facă bani în domeniu.
A părăsit România pentru New York, iar în prezent s-a stabilit în California. Potrivit Forbes, Dobrincu e, la 21 de ani, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley, unde deține mai multe companii de IT.
În paralel cu businessurile, Sebi și-a descoperit un alt mare hobby, cântatul. Prin intermediul Antena Sport, care a realizat un reportaj cu tânărul român stabilit în SUA, acesta i-a făcut o ofertă inedită Simonei Halep: să cânte împreună. Dobrincu a scos deja mai multe piese cu Marius Moga, iar acum vrea să apară într-un videoclip alături de Simona Halep, pe care o admiră.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 9 ORE
"Cred că ar fi mai interesant să ducem la alt nivel, să facem o piesă împreună. O compunem împreună. Găsim noi ceva la intersecția dintre sport, muzica și anteprenoriat, așa că dacă esti interesată, Simona, aștept să îmi dai un mesaj", a spus Sebastian Dobrincu pentru Antena Sport.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 10 ORE
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 11 ORE