Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coco Gauff, meniu de campioană în China: "Am mâncat tăieței la micul dejun, la prânz și la cină"

Maria Olteanu

Publicat 02/10/2023 la 17:40 GMT+3

Coco Gauff a revenit cu o victorie după câștigarea titlului la US Open 2023. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a debutat cu dreptul la Beijing, iar la finalul partidei a mărturisit că a mâncat la fiecare masă tăieței, îndrăgostită de acest preparat.

Coco Gauff arriving in Beijing

Credit imagine: Getty Images

Coco Gauff se apropie de finalul unui an 2023 de-a dreptul excepțional, titlul cucerit chiar acasă, la US Open, încununând un sezon foarte bun pentru tânăra de 19 ani.
După izbânda de la Flushing Meadows, Gauff participă zilele acestea la China Open. Cori a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, numărul 20 mondial, în primul tur al turneului WTA 1000 de la Beijing, în două seturi: 7-5, 6-3, după o oră și 22 de minute de joc.
Numărul 3 mondial se bucură de șederea sa în China, iar la finalul partidei a mărturisit cât de bine se simte la Beijing, dar și care este felul său de mâncare preferat.
"Fanii de aici sunt foarte pasionați. Îmi place foarte mult mâncarea. Îmi plac foarte mult tăiețeii. Am mâncat la micul dejun, la prânz și la cină", a dezvăluit tânăra americancă în timpul interviului de pe teren, după primul joc, cu zâmbetul pe buze.
A treia favorită a turneului de 1000 de puncte de la Beijing o va înfrunta în turul al doilea pe veterana circuitului WTA, Petra Martic. Gauff și Martic s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată în circuitul mondial feminin, iar atunci a avut câștig de cauză americanca, în 2021 la Adelaide. Dacă va reuși să treacă cu bine de primele două meciuri, cel mai probabil o va înfrunta pe Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 16, pentru un loc în sferturi la Beijing.
Citește și:

COCO GAUFF, LĂUDATĂ DE UN EXPERT, FOST TENISMEN

De la Wimbledon 2023, Coco Gauff a câștigat 19 meciuri și a pierdut doar unul. De asemenea, ea a cucerit aproape toate titlurile la turneele pe care le-a disputat în timpul seriei nord-americane pe suprafață dură - la Citi Open, Cincinnati Open și US Open. În tot acest timp, Gauff a obținut prima ei victorie în fața Igăi Swiatek, lider mondial la acel moment. În plus, Gauff a învins-o și pe actuala ocupantă a locului 1 WTA, chiar în finala de la US Open.
În timpul unei intervenții la podcastul Inside-In, comentatorul și fostul jucător de tenis britanic Mark Petchey a subliniat dominația actuală a lui Coco Gauff în circuitul feminin și a făcut o declarație de-a dreptul uimitoare: "Va depinde de celelalte jucătoare din circuit să contracareze într-un fel modul în care ea mișcă mingea, în special pe partea de forehand. Nu știu ce să zic, dar nu cred că am mai văzut o atletă mai bună în tenisul feminin, iar acest lucru va fi o problemă pentru multe jucătoare. Coco nu va mai resimți presiunea", a precizat Petchey, fost antrenor al lui Andy Murray.
Coco Gauff a fost lăudată pentru abilitățile sale atletice, Petchey catalogând-o drept "cea mai bună sportivă care a jucat vreodată tenis". Continuându-și afirmația îndrăzneață, britanicul, fost număr 80 ATP, a transmis că abilitățile atletice ale lui Gauff sunt chiar mai bune decât cele ale lui Steffi Graf, câștigătoare a 22 de titluri de Grand Slam, pe care a plasat-o pe poziția a doua.
Turneul ATP 500 de la Beijing se desfășoară în perioada 28 septembrie – 4 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo