Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare imediat după Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În ciuda parcursului relativ bun din Australia, incluzând aici și câștigarea trofeului la Melbourne Summer Set, sportiva noastră a decis să renunțe la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.
Chris Evert a publicat un mesaj clar după ce Simona Halep a decis să renunțe la cei doi tehnicieni români. Sportiva noastră a decis să facă deplasările la turnee fără un antrenor în perioada următoare, fapt care a stârnit controverse. Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, i-a luat public apărarea Simonei: "Susțin tot ceea ce spune sau face Simona!", a scris Chris Evert pe Twitter.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55

Chris Evert e de partea Simonei Halep, după ce românca a renunțat la antrenorii români

În prezent, Simona Halep se află la Dubai, acolo unde are alături de ea fizioterapeutul, preparatorul fizic și un sparring partner de la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams. Este vorba despre Arnaud Restifo, un fost jucător de tenis care nu se poate lăuda cu vreun rezultat notabil. A fost cel mai sus în ierarhia ATP pe locul 1517 (septembrie 2017).
Arnaud Restifo este un partener de antrenament care a lucrat de-a lungul timpului cu mai multe staruri din lumea tenisului. De curând, Arnaud a făcut parte din partea Academiei Patrick Mouratoglou din echipa lui Alize Cornet, sportivă care a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open în optimi. Printre cei cu care Arnaud a colaborat de-a lungul timpului pentru diverse competiții se numără Novak Djokovic (Roland Garros 2019).
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57