ATP l-a suspendat pe Alexander Zverev pentru opt săptămâni și l-a amendat cu încă 25000 de dolari, pe lângă amenda inițială. Cu toate acestea, suspendarea va intra în vigoare doar dacă în următorul an, Alexander Zverev va recidiva.
Decizia celor de la ATP nu a fost primită foarte bine de oamenii din lumea tenisului, printre care se numără și Chris Evert. Fosta câștigătoare de Grand Slam crede că decizia celor de la ATP este mult prea blândă, pentru faptele pe care le-a făcut germanul la Acapulco.

Imagini şocante la Acapulco:Zverev şi-a ieşit din minţi şi a lovit în mod repetat scaunul arbitrului

Roland-Garros
Roland-Garros 2022 : Top 5 puncte din ziua a doua
ACUM 35 MINUTE
"O să vă spun exact cum mă simt în legătură cu această decizie. Cred că este mult prea blândă. Nu sunt aici să îi judec comportamentul lui Zverev sau să îl judec ca om. Din câte știu și din experiențele mele cu el a fost întotdeauna drăguț și amabil cu mine.
Dar acea pedeapsă sau consecință este mult prea blândă pentru mine. El ar fi trebuit să fie în afara circuitului pentru mai multe luni. Asta este tot ce am să spun despre acest subiect", a declarat Chris Evert pentru Eurosport.
Citește și:

Serena Williams l-a criticat pe Alexander Zverev, după incidentul de la Acapulco

Serena Williams a fost una dintre cele mai vocale nume din tenis la adresa lui Zverev, după incidentele de la Acapulco. Campioana americană a condamnat acțiunile lui Zverev și a declarat că ea ar fi ajuns la închisoare, dacă ar fi fost în locul jucătorului german.
Chris Evert crede că a Serena a exagerat când a adus în discuție închisoarea, dar crede că pedepsele ar fi fost mult mai aspre, în cazul în care incidentele de la Acapulco ar fi avut loc în circuitul feminin.
"Nu aș merge atât de departe încât să spun că ar fi mers la închisoare, dar cred că are un punct de vedere și cred că ar fi fost alte consecințe decât în cazul lui Zverev. Bine ați venit în lumea bărbaților și a femeilor.
Sunt de acord cu Serena. Ar fi fost consecințe mult mai mari dacă ar fi făcut ea acele lucruri. Cred că cei de la WTA ar fi impus sancțiuni mai stricte pentru orice femeie. Arbitrul de scaun a părut că a fost rănit în acel incident, iar acesta este un lucru serios", a mai spus Chris Evert, pentru Eurosport.
Declarațiile Serenei Williams, despre Alexander Zverev:
"Există fără îndoială un dublu standard. Eu dacă aș fi făcut ce a făcut el la Acapulco aș fi la închisoare acum. Literalmente, fără nicio glumă", a spus Serena Williams în interviul acordat celor de la CNN.
Turneul ATP de la Indian Wells e oferit în exclusivitate pentru România de Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
Djokovic, start lansat la Roland Garros! I-a cedat doar 4 game-uri lui Nishioka! Rezumatul partidei
ACUM 9 ORE