Chris Evert, de 18 ori câștigătoare de Grand Slam, crede că prezența lui Novak Djokovic la turneele de tenis este un plus pentru sport. În acest moment, fostul număr 1 mondial se află pe tabloul primului turneu Masters 1000 al anului, cu toate că prezența sa la turneu nu este sigură.
Dacă în ceea ce privește turneele din Statele Unite încă există semne de întrebare, sunt șanse foarte mari ca Djokovic să participe la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat anul trecut. Chris Evert se bucură de acest lucru, considerând că Djokovic este unul dintre puținii jucători care îi pot pune probleme lui Rafael Nadal pe zgură:
"De fiecare dată când Novak Djokovic joacă într-un turneu este mai bine pentru tenis. Este mult mai interesant pentru toată lumea. Iar faptul că este unul dintre puținii jucători care îi pot pune probleme pe zgură lui Nadal mă face să mă bucur că poate juca la Roalnd Garros. Am fost o mare fană a "The Big 3" și a rivalității lor. Sunt curioasă să văd ce se va întâmpla", a declarat Evert, pentru Eurosport.
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 5 ORE
Citește și:

Chris Evert, despre decizia lui Djokovic de a juca doar unde i se permite fără vaccin

Chris Evert a fost întrebată și despre decizia lui Novak Djokovic de a participa doar la turneele care îi vor permite să evolueze fără să fie vaccinat. Înainte de turneul de la Dubai, Djokovic a declarat că ar sacrifica titlurile de la Roland Garros sau Wimbledon, dacă ar fi nevoit să se vaccineze pentru a juca:
"Am un respect enorm pentru oricine are convingerile sale și crede în ele până la capăt. Sunt o mare susținătoare a vaccinului pentru că eu chiar cred că ajută în lupta împotriva vaccinului și salvează vieți. Așa că sunt sentimente mixte.
Îl admir și îl respect pe Novak, deoarece face ce simte. Este foarte onest și direct cu ceea ce simte. Pe de altă parte, sunt o mare susținătoare a vaccinului. Tot ce spun este că nu îl judec pe Novak, în vreun fel sau altul", a mai spus Chris Evert.
Turneul ATP de la Indian Wells e oferit în exclusivitate pentru România de Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 6 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 7 ORE