Dominika Cibulkova, un nume sonor în tenisul mondial, a intrat în atenția presei din Slovacia într-un mod negativ. Fosta jucătoare a beneficiat de vaccinul pentru COVID-19 într-o etapă în care cadrele medicale aveau prioritate.
Gestul fostului numărul 4 mondial i-a deranjat teribil pe oamenii din Slovacia, iar Dominika a fost atacată dur pe rețelele de socializare. Printre cei care au criticat-o aspru pe fosta finalistă de la Melbourne se numără și o asistentă medicală:
"Din moment ce ai primit un vaccin, care, conform legii, este disponibil doar pentru doctori, te invit să lucrezi în orice departament în care sunt tratați pacienții cu coronavirus", a fost mesajul ironic pe care asistenta i l-a transmis fostei sportive.
Transylvania Open
Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan la Cluj: "Nu sunt un produs finit!"
ACUM O ORĂ

Dominika Cibulkova a reacționat după ce a generat un scandal în Slovacia

Văzând că situația se complică, Cibulkova a reacționat în mediul online, spunând că regretă ce s-a întâmplat. Fosta jucătoare a recunoscut că, inițial, doar s-a interesat de vaccinul pentru COVID-19:
"Îmi pare foarte rău pentru situația creată. Am mers la spital împreună cu cineva drag și am vrut doar să mă interesez când va veni și rândul nostru la vaccinare. Dacă aș fi știut că fac o eroare atât de mare, nu aș fi acceptat această oportunitate de a mă vaccina. Îmi cer scuze în fața oamenilor care așteptau să se vaccineze.
În același timp, vreau să le transmit oamenilor să nu le fie teamă de vaccin. M-aș bucura enorm dacă toată această neînțelegere ar căpăta o turnură pozitivă și i-ar convinge pe oameni să accepte acest lucru. Aș fi bucuroasă să mă implic în orice campanie de informare în acest sens. Eu consider că vaccinul este sigur și singura abordare corectă", a scris Cibulkova, pe contul de Instagram.

Cibulkova, finalistă la Australian Open în 2014

Dominika Cibulkova a avut o carieră impresionantă în tenisul feminin. Slovaca a ajuns în sferturile tuturor celor 4 turnee de Grand Slam. Cea mai bună performanță, la cele 4 mari competiții, a venit în 2014, când a ajuns în ultimul act la Australian Open. Cibulkova a bifat și o semifinală la Roland Garros, în urmă cu 12 ani.
Fără doar și poate, cel mai important trofeu câștigat de Cibulkova este cel de la Turneul Campioanelor, din 2016. Per total, slovaca a cucerit 8 titluri WTA, iar cea mai bună clasare din ierarhia WTA a fost locul 4, în 2017.
Retrasă în 2019, Cibulkova a câștigat aproximativ 14 milioane de euro de-a lungul carierei.
Transylvania Open
Emma Răducanu, victorie muncită cu Ana Bogdan la Cluj! Britanica e în sferturi la Transylvania Open
ACUM O ORĂ
Tenis
Boris Becker anunță o schimbare majoră în cariera lui Novak Djokovic: "În sfârșit i se întâmplă!"
ACUM 3 ORE