Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, ambiționat de succesul în fața lui Dimitrov! "Cred că voi câștiga Wimbledon cândva"

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2023 la 09:51 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinalele turneului de la Queen's, după ce l-a învins în două seturi pe Grigor Dimitrov. După victorie, ibericul s-a arătat optimist cu privire la jocul său pe iarbă și a spus că se vede câștigând un titlu la Wimbledon în viitor.

Carlos Alcaraz l-a învins pe Grigor Dimitrov și e în semifinale la Queen's! Rezumatul partidei

Carlos Alcaraz a obținut aseară calificarea în semifinalele turneului ATP de la Queen's, după ce l-a învins în două seturi pe Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-4, după o oră și 34 de minute de joc.
Ibericul de pe locul 2 mondial arată tot mai bine pe iarbă, reușind să-și adapteze jocul și să-și îmbunătățească mobilitatea, lucruri care îl motivează.
Astfel, după succesul obținut în fața bulgarului, Alcaraz s-a arătat foarte optimist și încrezător cu privire la ceea ce va reuși să obțină în viitor pe această suprafață.
Conform specialiștilor, Carlitos are toate calitățile necesare pentru a performa pe iarbă și pare să înțeleagă tot mai bine ce are de făcut pentru a se impune în fața adversarilor săi.
Sportivul de 20 de ani a declarat că simte că poate deveni un jucător important pe iarbă și că crede că, în viitor, ar putea să câștige titlul la Wimbledon.
Citește și:

Alcaraz, motivat după succesul cu Dimitrov

"Acest joc a fost de departe cel mai bun din cariera mea pe iarbă. Simt că am mult mai multă experiență decât în ​​anii precedenți, mă văd mai matur pe această suprafață și cred că, pe măsură ce voi juca mai multe meciuri pe iarbă, voi putea deveni un mare jucător aici.
Încerc să învăț de la cei mai buni și de fiecare dată mă simt tot mai confortabil. Cred că voi putea câștiga Wimbledon cândva", a declarat Carlos Alcaraz, citat de Punto de Break.
Pentru un loc în finala turneului de la Londra, Carlos Alcaraz îl va înfrunta pe Sebastian Korda (locul 32 ATP), care s-a calificat în penultimul act al competiției după ce a trecut de Cameron Norrie, scor 6-4, 7-6 (1).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo