Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz e în optimi la Queen's! Spaniolul, victorie la limită cu Arthur Rinderknech, la Londra

Irina Aldea

Actualizat 20/06/2023 la 19:20 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile de finală de la Queen's după ce a trecut cu mari emoții de Arthur Rinderknech, în trei seturi foarte disputate.

Carlos Alcaraz, 2023

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, ocupantul locului 2 în clasamentul ATP și principalul favorit de la Queen's, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie ATP 500. Ibericul s-a impus în fața lui Arthur Rinderknech (83 ATP) cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (3), după două ore și 37 de minute de joc.
Cel mai tânăr lider mondial din istorie trebuia să-l întâlnească la Londra pe Arthur Fils, însă tânărul francez s-a retras, iar în locul lui a intrat compatriotul Arthur Rinderknech, care fusese învins în calificări de către Grigor Dimitrov în minimum de seturi.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, debut extrem de complicat la Queen's. Victorie la limită cu Rinderknech

Carlos Alcaraz a jucat pentru prima dată pe iarbă în afara Wimbledon, iar adaptarea la această suprafață e fără doar și poate dificilă și de durată. Ibericul a cedat primul set în fața lui Rinderknech, înainte de a depune un efort foarte mare pentru a se impune în seturile 2 și 3. În decisiv, Alcaraz a revenit de la 0-2 pentru a câștiga în tiebreak cu 7-3.
În optimile de finală, Carlos Alcaraz se va duela cu tânărul tenismen ceh, Jiri Lehecka (36 ATP). Cei doi jucători se vor întâlni în premieră în circuitul ATP, într-o partidă care va avea loc joi, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în cursul zilei de mâine.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo