Câștigător a opt titluri de Grand Slam, Andre Agassi a intrat în cea mai aprinsă dezbatere din lumea sportului alb: Cine e cel mai bun tenismen din toate timpurile? Ajuns la 50 de ani, americanul a fost unul dintre tenismenii care au avut un impact deosebit în lumea tenisului în anii '90, când lupta la vârf a fost mai echilibrată ca oricând.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999558.jpg
Considerat de experți unul dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile, Agassi l-a antrenat pe Djokovic în perioada 2017-2018, dar americanul nu a dat un verdict clar în ceea ce-l privește pe fostul lui elev, sârbul care a devenit de curând cel mai longeviv lider mondial din istorie.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 15 ORE

Andre Agassi răspunde celei mai adresate întrebări în lumea tenisului: Federer / Nadal / Djokovic?

"Apare o problemă când încerc să răspund la această întrebare pentru că ei încă sunt în această luptă. Niciunul nu a abandonat, așa că mai e mult până putem determina cine e cu adevărat cel mai bun din toate timpurile. E clar că vorbim despre Roger, Rafa și Novak. În discuția asta nu poate intra altcineva. Cred că nu este clar despre ce vorbim, e diferit să vorbim despre cine are cea mai bună carieră sau cine e cel mai bun atunci când se află la nivel maxim.
Îl avem pe cel mai bun pe iarbă, pe suprafață rapidă, Roger Federer, îl avem pe cel mai bun pe zgură, Rafael Nadal, îl avem pe cel mai bun pe teren dur, Novak Djokovic. Într-un singur mod putem afla cine e cel mai bun. Puneți-i să joace într-un turneu cu suprafețe multiple, puneți-i să joace unul împotriva celuilalt de 100 de ori și apoi vă voi putea da un răspuns clar", a spus Andre Agassi, pentru CNBC.
CINE E CEL MAI BUN TENISMEN DIN TOATE TIMPURILE?
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 19 ORE
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43