Câștigător a opt titluri de Grand Slam, Andre Agassi a intrat în cea mai aprinsă dezbatere din lumea sportului alb: Cine e cel mai bun tenismen din toate timpurile? Ajuns la 50 de ani, americanul a fost unul dintre tenismenii care au avut un impact deosebit în lumea tenisului în anii '90, când lupta la vârf a fost mai echilibrată ca oricând.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999558.jpg
Considerat de experți unul dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile, Agassi l-a antrenat pe Djokovic în perioada 2017-2018, dar americanul nu a dat un verdict clar în ceea ce-l privește pe fostul lui elev, sârbul care a devenit de curând cel mai longeviv lider mondial din istorie.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo | Novak Djokovic a debutat cu dreptul la primul turneu jucat pe zgură în 2021
ACUM 28 MINUTE

Andre Agassi răspunde celei mai adresate întrebări în lumea tenisului: Federer / Nadal / Djokovic?

"Apare o problemă când încerc să răspund la această întrebare pentru că ei încă sunt în această luptă. Niciunul nu a abandonat, așa că mai e mult până putem determina cine e cu adevărat cel mai bun din toate timpurile. E clar că vorbim despre Roger, Rafa și Novak. În discuția asta nu poate intra altcineva. Cred că nu este clar despre ce vorbim, e diferit să vorbim despre cine are cea mai bună carieră sau cine e cel mai bun atunci când se află la nivel maxim.
Îl avem pe cel mai bun pe iarbă, pe suprafață rapidă, Roger Federer, îl avem pe cel mai bun pe zgură, Rafael Nadal, îl avem pe cel mai bun pe teren dur, Novak Djokovic. Într-un singur mod putem afla cine e cel mai bun. Puneți-i să joace într-un turneu cu suprafețe multiple, puneți-i să joace unul împotriva celuilalt de 100 de ori și apoi vă voi putea da un răspuns clar", a spus Andre Agassi, pentru CNBC.
CINE E CEL MAI BUN TENISMEN DIN TOATE TIMPURILE?
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
ATP Monte Carlo | Fognini, omul care l-a învins de 3 ori pe Nadal pe zgură, despre meciurile cu Rafa
ACUM 2 ORE
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo | Ce se întâmplă cu Nadal, după ce s-a antrenat cu Medvedev, depistat cu COVID-19
IERI LA 12:31