A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a acordat de curând un interviu-fulger pentru publicația Tennis Channel, în care a răspuns fără să stea vreo clipă pe gânduri. Foarte populară și relaxată, Simona a oferit răspuns unor curiozități ale fanilor în mod spontan. Campioana noastră a replicat imediat când a fost întrebată cine o face să râdă cel mai mult: "Sunt foarte multe, dar aş zice Monica Niculescu", a replicat Simona Halep.
Campioana de la Wimbledon a mai elucidat pentru fani un secret, masa pe care nu ar refuza-o nicioadată din meniul zilei: "Micul dejun – omletă cu şuncă şi brânză şi nişte pâine cu Nutella". Apoi, Simona a dezvăluit că doar când e singură la volan fredonează melodiile de la radio. "Nu cânt niciodată când este cineva în maşină cu mine. Când sunt singură, mai cânt. În special piese româneşti pentru că sunt mai uşoare", a mai spus Simona Halep, care a cucerit anul acesta trei titluri: Dubai, Praga și Roma.

Simona Halep a învins în lupta cu coronavirusul

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM O ORĂ
Simona Halep a anunțat pe contul personal de Instagram că a scăpat de coronavirus: "Refăcută 100%", a scris Simona Halep, alături de fotografia postată pe Instagram.Simona Halep, a doua jucătoare a lumii,s-a vindecat după ce a stat zece zile în izolare. Alţi sportivi români cunoscuţi testaţi pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache sau campionul naţional de raliuri Simone Tempestini. În acest moment, Horia Tecău se află în autoizolare din același motiv.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 3 ORE