A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a acordat de curând un interviu-fulger pentru publicația Tennis Channel, în care a răspuns fără să stea vreo clipă pe gânduri. Foarte populară și relaxată, Simona a oferit răspuns unor curiozități ale fanilor în mod spontan. Campioana noastră a replicat imediat când a fost întrebată cine o face să râdă cel mai mult: "Sunt foarte multe, dar aş zice Monica Niculescu", a replicat Simona Halep.
Campioana de la Wimbledon a mai elucidat pentru fani un secret, masa pe care nu ar refuza-o nicioadată din meniul zilei: "Micul dejun – omletă cu şuncă şi brânză şi nişte pâine cu Nutella". Apoi, Simona a dezvăluit că doar când e singură la volan fredonează melodiile de la radio. "Nu cânt niciodată când este cineva în maşină cu mine. Când sunt singură, mai cânt. În special piese româneşti pentru că sunt mai uşoare", a mai spus Simona Halep, care a cucerit anul acesta trei titluri: Dubai, Praga și Roma.

Simona Halep a învins în lupta cu coronavirusul

Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 16 ORE
Simona Halep a anunțat pe contul personal de Instagram că a scăpat de coronavirus: "Refăcută 100%", a scris Simona Halep, alături de fotografia postată pe Instagram.Simona Halep, a doua jucătoare a lumii,s-a vindecat după ce a stat zece zile în izolare. Alţi sportivi români cunoscuţi testaţi pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache sau campionul naţional de raliuri Simone Tempestini. În acest moment, Horia Tecău se află în autoizolare din același motiv.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40