În prezent ocupant al locului 37 în clasamentul ATP, Marin Cilic a răspuns de curând la întrebarea referitoare la câștigătorul cursei titlurilor de Grand Slam. În acest moment, Roger Federer este cel mai titrat tenismen din istorie, cu 20 de titluri majore, urmat fiind de marele lui rival, Rafael Nadal, cu 19 astfel de titluri. Novak Djokovic vine și el tare din urmă. Sârbul are 17 titluri de Grand Slam în palmares, ultimul cucerit fiind Australian Open 2020.
Campionul din 2014 de la US Open, Marin Cilic, este de părere că Novak Djokovic este cel mai bun jucător din istoria sportului alb. El crede că Federer și Nadal se vor regăsi la finalul carierei lăsați în urmă de sârb, Nole având cele mai mari șanse să câștige cursa titlurilor de Grand Slam. Liderul mondial din ATP a câștigat anul acesta toate cele 18 meciuri disputate în circuit și traversează o formă excelentă.
Novak Djokovic nu a pierdut niciun meci în acest sezon, este marele favorit la Indian Wells de asemenea. Pentru mine, când Novak este la cel mai bun nivel al lui, este cel mai bun jucător din istorie, acel jucător cu un joc incredibil și lipsuri greu de găsit. Va fi motivat să-și mențină nivelul și să-l învingă pe Nadal în cursa pentru locul 1 ATP. Cred că Djokovic are cea mai bună șansă să-și încheie cariera cu cele mai multe titluri de Grand Slam, nu e atât de departe de Federer, e și sănătos și are o echipă grozavă alături. Ar puta juca la nivel foarte înalt pentru patru, cinci sau șase ani și este fără îndoială în cea mai bună poziție pentru a cuceri cele mai multe titluri majore.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 9 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 15 ORE
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM 18 ORE