Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii s-au convins de Simona Halep după debutul "cu turbulențe" de la Washington! Ce scriu despre Kalinskaya

Irina Aldea

Publicat 03/08/2022 la 15:20 GMT+3

Simona Halep o întâlnește în această seară pe Anna Kalinskaya în faza optimilor de finală de la Washington. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe eurosport.ro, în jurul orei 22, ora României.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a început cu dreptul pregătirea pentru US Open, avansând în optimile de finală la Washington după o victorie în două seturi în fața Cristinei Bucșa, scor 6-3, 7-5. Deși a avut câteva momente de cădere, în care a comis o mulțime de erori necaracteristice, sportiva noastră a închis meciul la timp.
În continuare, pentru un loc în sferturile de finală de la Citi Open, Simona Halep se va duela cu ocupanta locului 71 WTA, Anna Kalinskaya, din Rusia. Aceasta din urmă a trecut de americanca Madison Brengle în minimum de seturi, scor 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 7 minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

Ce scriu americanii despre meciul dintre Simona Halep și Anna Kalinskaya

Chiar dacă meciul cu Cristina Bucșa a fost solicitant, americanii nu cred că Simona Halep se află în dificultate și spun că românca ar trebui să câștige în minimum de seturi. Americanii de la Tennis Tonic au analizat această partidă: "Nu există un record în meciurile dintre Simona Halep și Anna Kalinskaya, deoarece aceasta va fi prima dată când se vor înfrunta în circuitul principal. Aflată pe locul 16, românca a ajuns în turul 2 după ce a învins-o pe Cristina Bucșa cu 6-3 7-5.
În turul I, românca a obținut o victorie bună în două seturi în fața lui Bucșa. În timpul meciului, Halep a făcut 67 de puncte față de 49 ale lui Bucșa. Românca a fost foarte agresivă și și-a trecut în dreptul ei 19 lovituri câștigătoare. Vorbind despre game-urile de serviciu, Halep a reușit să dea 4 ași și a comis doar 6 duble greșeli. În general, Simona Halep a fost foarte eficientă la serviciu, reușind să câștige 73% (19/26) din primul serviciu și 53% (17/32) din al doilea. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o să cedeze serviciul de 3 ori. Românca a reușit să obțină break-ul de 5 ori, după ce a transformat 63% din mingile de break (5/8).
Halep are un palmares fantastic în ultimii 10 ani, având 75% din meciuri câștigate (411-137). 16-4 pe hard în 2022. Vorbind despre performanțele sale pe aceeași suprafață a acestui eveniment, Halep are un bilanț compilat de 208-75 în ultimii ani pe hard. Cel mai bun rezultat al ei din 2022 a fost câștigarea titlului la Melbourne, unde a învins-o în finală pe Veronika Kudermetova cu 6-2 6-3. Simona are un bilanț compus din 32-9 victorii și înfrângeri în 2022, 16-4 pe hard.
Aflată pe locul 71, Anna a ajuns în turul 2 după ce a învins-o pe Madison Brengle cu 6-3 6-0. În timpul meciului, Kalinskaya a obținut 61 de puncte, față de 37 ale lui Brengle. Anna a fost incredibil de agresivă, reușind 13 lovituri câștigătoare. În ceea ce privește game-urile de serviciu, Kalinskaya a reușit doar un as pe parcursul întregului meci și a comis doar o singură dublă greșeală.
Anna Kalinskaya și-a pierdut serviciul o singură dată și a salvat 2 mingi de break. În plus, Kalinskaya a înregistrat 49% din primele sale servicii, câștigând 62% (13/21) din punctele din spatele primului serviciu și 73% (16/22) pe al doilea serviciu. Kalinskaya a reușit să obțină break-ul de 6 ori, după ce a transformat 60% din mingile de break (6/10). Cel mai bun rezultat al rusoaicei din actualul sezon a fost accederea în semifinala de la Guadalajara. Kalinskaya are un bilanț general de 18-15 victorii și 15 înfrângeri în 2022, 13-5 pe hard", au scris americanii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo