Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Ruzici, Simona Halep a mai renunțat la un membru important al echipei: "Totul e Mouratoglou!"

Irina Aldea

Actualizat 02/08/2022 la 14:38 GMT+3

Înainte de sezonul de hard nord-american, Simona Halep a luat decizia de a renunța la preparatorul fizic, Teo Cercel, omul care i-a fost alături sportivei noastre în cele mai importante momente ale carierei.

Patrick Mouratoglou & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep se află în prezent în SUA, la Washington, însă fără a fi însoțită de preparatorul fizic Teo Cercel. Orange Sport anunță că sportiva noastră a luat această decizie după Wimbledon, iar hotărârea ar fi fost luată de comun acord cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, despre care Simona spune că decide totul în privința echipei sale. Sursa citată transmite că a luat legătura cu Cercel, iar acesta din urmă nu a infirmat.
Se pare că Mouratoglou vrea să numească întreg staff-ul Simonei, după cum chiar dubla campioană de Grand Slam a anunțat la Washington: "Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor! Da, am avut încredere în el din prima secundă! Nu știam nimic despre el înainte, nu mai vorbisem niciodată până să merg la academia lui în aprilie. Deci totul este nou! Dar am încredere în el și mă simt în siguranță! Vom vedea!", a spus Simona la Citi Open.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a renunțat la Teo Cercel din nou

Nu e prima dată când Simona Halep renunță la Teo Cercel. Ultima dată, sportiva noastră a fost pusă la zid pentru că nu l-a păstrat în echipă, asta pentru că a fost urmărită în 2021 de accidentări la tot pasul. Plecarea lui Teo Cercel este cea de-a doua din staff-ul Simonei în ultima perioadă, după ce Halep a renunțat și la Virginia Ruzici, managerul care i-a fost alături de la începutul ascensiunii sale în tenis.
Teo Cercel revenise în echipa Simonei Halep la sfârștiul anului trecut, după ce timp de două sezoane a stat alături de Soran Cîrstea. Cel mai probabil, Simona va avea rapid un nou preparator fizic, numit de Patrick Mouratoglou de la academia pe care o conduce în Franța. Cât despre Teo Cercel, acesta nu a luat încă o decizie privind viitorul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo