Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a partidei Simona Halep - Anna Kalinskaya, din optimi de la Washington

Irina Aldea

Actualizat 03/08/2022 la 07:33 GMT+3

Simona Halep și-a aflat adversara din optimile de finală de la Cincinnati. Sportiva noastră se va duela în premieră cu Anna Kalinskaya, din Rusia. Partida va fi a treia a zilei de miercuri pe arena "Stadium", astfel că va începe după ora 22:00.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

UPDATE Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri, de la Citi Open. Simona Halep - Anna Kalinskaya va fi a treia partidă de pe arena "Stadium", astfel că va începe după ora 22:00.
Primele două confruntări ale zilei pe acel stadion vor fi:
  • Emil Ruusuvuori - Hubert Hurkacz(2)
  • Jessica Pegula(1) - Daria Gavrilova
Știrea inițială:

Simona Halep - Anna Kalinskaya, în turul doi la Citi Open

Simona Halep a început cu dreptul pregătirea pentru US Open, avansând în optimile de finală la Washington după o victorie în două seturi în fața Cristinei Bucșa, scor 6-3, 7-5. Deși a avut câteva momente de cădere, în care a comis o mulțime de erori necaracteristice, sportiva noastră a închis meciul la timp.
În continuare, pentru un loc în sferturile de finală de la Citi Open, Simona Halep se va duela cu ocupanta locului 71 WTA, Anna Kalinskaya, din Rusia. Aceasta din urmă a trecut de americanca Madison Brengle în minimum de seturi, scor 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 7 minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep o va întâlni pe Kalinskaya în optimi la Washington

Simona Halep nu s-a întâlnit niciodată în circuitul WTA cu Anna Kalinskaya (23 de ani). La fel ca în primul tur, acolo unde s-a duelat în premieră cu Bucșa, la fel se va întâmpla și în optimi. În sferturile de finală ale competiției, Simona le are ca posibile adversare pe Kaia Kanepi (favorita nr. 6) și Lin Zhu, în timp ce în semifinale ar putea să se întâlnească cu Jessica Pegula, Daria Saville, Andrea Petkovic sau Clara Tauson.
Pe cealaltă jumătate de tablou, ca posibile adversare ale lui Halep în finala de la Washington, se remarcă Victoria Azarenka, Sofia Kenin sau Emma Răducanu. Simona Halep a mai jucat doar o dată la Washington, în 2017, când a atins faza sferturilor de finală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo