Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe

Marian Ursescu

Publicat 06/08/2022 la 11:27 GMT+3

Kyrgios-Tiafoe a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului. Au fost două ore și 31 de minute de show din partea ambilor jucători. Partida s-a încheiat la 1 noaptea, ora locală

Kyrgios Stays Locked In, Sets Opelka Clash

Credit imagine: Eurosport

Spectacol în noapte ar putea fi titlul întâlnirii dintre Nick Kyrgios și Frances Tiafoe în sferturile de finală ale Citi Open de la Washington. O partidă care intră în Top 10 meciuri ale sezonului, fără îndoială, și în care spectatorii care au rămas până la ora 1 noaptea (ora locală), nu au de ce regreta.
Kyrgios a salvat cinci mingi de meci într-un tie-break, în al doilea set, de un rar dramatis, încheiat cu 14-12 pentru australian! Kyrgios a câștigat în cele din urmă cu 6-7(5), 7-6(12), 6-2, rămânând în centrul atenției.

35 de ași pentru Nick Kyrgios

Niciunul dintre jucători nu a condus în cel de-al doilea tie-break crucial cu mai mult de un punct, până când Kyrgios a câștigat ultimele trei puncta pentru a trimite meciul în decisiv. Meciul a fost, pe toată durata, unul de o mare calitate, ambii concurenți scoțând întregul arsenal de lovituri pentru a triumfa.
Kyrgios a terminat meciul cu 60 de lovituri câștigătoare, servind nu mai puțin de 35 de ași! El a profitat din plin de scăderea procentului la primul serviciu al lui Tiafoe pentru a câștiga setul decisiv. Tiafoe a contabilizat și el 33 de lovituri câștigătoare, inclusiv 14 ași.
Campionul de la Washington din 2019 caută primul său titlu în acest sezon și primul de la triumful său în D.C., în urmă cu trei ani!
Aussianul îl va înfrunta în semifinale pe suedezul Mikael Ymer, care a supraviețuit vineri seară unei tentative de revenire a americanului Sebastian Korda. A fost 6-2, 5-7, 6-3 pentru numărul 115 mondial.
Va fi prima dispută direct între Australian și suedez, una în care Nick pornește clar ca mare favorit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo