Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fritz le-a dat o replică ironică protestatarilor din meciul cu Murray de la Washington. Ce a transmis americanul

Andrei Nicolae

Actualizat 05/08/2023 la 14:45 GMT+3

Taylor Fritz l-a învins vineri seara pe Andy Murray în optimile turneului de la Washington, însă meciul celor doi a fost marcat și de un moment mai neplăcut. Mai mulți protestatari de mediu au întrerupt partida după ce au aruncat cu mingi în teren și au început să își scandeze propriile slogane, iar tenismenul american și-a exprimat și el opinia privind cele întâmplate.

Taylor Fritz

Credit imagine: Getty Images

Meciul vedetă din optimile de la Washington dintre Andy Murray și Taylor Fritz nu a fost marcat doar de tenis de calitate, ci și de un moment mai puțin plăcut petrecut în tribune. Mai mulți protestatari de mediu au acaparat fondul sonor al meciului în primul set cu diferite scandări prin care cereau încetarea folosirii combustibililor fosili.
picture

Protest la meciul vedetă de la Washington, Murray - Fritz! Partida, întreruptă minute bune

Mai mult decât atât, aceștia au aruncat și cu mingi de tenis personalizate pe teren, iar partida dintre Murray și Fritz a trebuit să fie întreruptă timp de aproximativ 15 minute. În ciuda incidentului respectiv, cei doi jucători au oferit un meci extrem de interesant, încheiat la capătul a trei ore și două minute.
Murray și-a adjudecat primul set în tie-break, însă americanul a rezistat și a revenit în actul secund, după care s-a impus și în setul decisiv.
Citește și:

Fritz, replică ironică pentru protestatari

După finalul meciului, tenismenul american a vorbit despre momentul petrecut în primul set provocat de protestatarii de mediu. Fritz crede că activiștii luptă pentru o cauză bună, însă modul în care o fac lasă de dorit, pentru că deranjează alți spectatori. Mai mult decât atât, tenismenul de 25 de ani le-a dat și o replică ironică celor care luptă pentru protejarea mediului, spunând în glumă că își dorește să călătorească și mai mult cu un avion jet, care poate polua.
"Înțeleg că protestează, dar trebuie să există o modalitate mai bună de a o face. Nu înțeleg cum oamenii o să susțină o cauză când ei ruinează voia bună a celorlalți. Nu are foarte mult sens pentru mine. Este deranjant, evident, când o fac.
Ruinează timpul tuturor. Toată lumea vrea să vadă tenis. Am spus în glumă: 'Sincer, asta mă face să zbor cu jet-ul și mai mult.' Cred că susțin o cauză bună, dar modul în care o fac..cine vrea să asculte când ei deranjează pe toată lumea", a spus Fritz, citat de Tennis Up To Date.
Fritz a jucat la câteva ore după optimea de finală cu Murray și meciul din sferturi în fața lui Jordan Thompson, pe care l-a câștigat de asemenea. Pentru un loc în ultimul act la Mubadala Citi Open, americanul va da piept cu Tallon Griekspoor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo