”Evident, există similarități, este greu să nu observi asta. Eu sunt agentul, ele sunt ambele foarte atractive, ambele au rădăcini rusești, genul acesta de lucruri. Aceste similarități vor fi mereu acolo. Dar au personalități diferite”, a povestit Eisenbud, șeful IMG Tennis, organizația care a gestionat carierele unor jucătoare importante precum Sharapova sau Li Na, prima câștigătoare de Grand Slam din istoria Chinei.

Simona Halep - Amanda Anisimova. Americanca, noua stea a tenisului mondial

Născută în Freehold, New Jersey, din părinți ruși, Anisimova s-a mutat la Miami împreună cu familia la doar trei ani. În 2017, ea a câștigat US Open la juniori, învingând în finală o altă adolescentă extrem de talentată, Coco Gauff.
Tenis
Lewis Hamilton, model pentru Emma Răducanu. Cum a ajutat-o să treacă peste perioada grea
ACUM 2 ORE
La Roland Garros anul trecut, Anisimova, atunci în vârstă de 17 ani, a învins-o chiar pe Simona Halep, deținătoarea trofeului și a devenit astfel prima jucătoare născută după 2000 care a ajuns o semifinală la un turneu de Grand Slam.

https://i.eurosport.com/2020/05/23/2822935.jpg
Parcursul Anisimovei la Paris ”a captat atenția multor oameni”, a declarat Eisenbud, cel care a extins înțelegerea sportivei cu Nike în noiembrie. În ianuarie, Anisimova a devenit doar a doua jucătoare de tenis care este sponsorizată de Gatorade, alături de Serena Williams. Ea are și un parteneriat pe mai mulți ani cu Therabody, o companie de tehnologie din Los Angeles.
Deși Eisenbud a negat informațiile conform cărora acordul cu Nike valoreaza 100 de milioane de dolari, Eisenbud a declarat că este ”probabil unul dintre cele mai mari contracte din lume în acest moment”.

Simona Halep - Amanda Anisimova. Specialiștii din tenis îi prevăd americancei un viitor strălucit

Specialiștii din lumea tenisului nu au nicio îndoială că Anisimova este un viitor star.
”Are o coordonare incredibilă și de fiecare dată când lovește mingea, își rănește adversarul. Poate să se îmbunătățească mult și sunt sigur că o să o facă. Lucrează din greu, are oameni buni în jurul ei și va fi foarte periculoasă”, a declarat Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, în timpul Roland Garros 2019.
Cupa Davis
Tabloul complet al sferturilor Cupei Davis! Campioana en-titre, Spania, eliminată
ACUM 2 ORE
Australian Open
Toni Nadal, veste mare pentru fanii lui Rafa, înainte de Australian Open 2022: "Va fi pregătit!"
ACUM 15 ORE