Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări.
Aflată în izolare la domiciliu, Cori Gauff, a cărei ascensiune în circuitul mondial feminin este de-a dreptul impresionantă, a susținut un live pe contul personal de Instagram în care a vorbit despre situația actuală din întreaga lume. Sportiva în vârstă de 16 ani născută la Atlanta a mărturisit că nu mai vede niciun rost în a se antrena.

Mesajul lui Coco Gauff de acasă

Tenis
"Se va trage cortina peste acest sezon!" Anunțul sumbru al unui fost lider WTA
01/04/2020 LA 13:05
Sunt destul de tristă acum, fără a avea posibilitatea de a juca în fața voastră... Tenisul este ceea ce mă împlinește în fiecare zi. Energia pe care o primesc de la public mă alimentează pentru orice activitate aș face și păstrez acea energie pentru săptămâni întregi. Da, încă mă antrenez, dar nu este la fel. Mă pregătesc, dar pentru ce fac asta? M-am împăcat deja cu gândul că nu vom mai juca niciun turneu pentru tot restul anului. Nu știu ce se va întâmpla, dar acum nu mai îmi fac griji pentru data în care se vor relua toate pentru că nu cred că vom scăpa atât de ușor. Voi folosi acest timp pentru a încerca să învăț franceza. Obiectivul meu este, ca în doi ani, când voi avea 18 ani, să fiu fluentă în limba franceză. Sper să reușesc.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Garcia o elimină pe Gauff și merge în penultimul act la US Open! Prima semifinală a fost stabilită
07/09/2022 LA 00:54
US Open
US Open, ziua 9 | Khachanov - Ruud și Garcia - Jabeur, primele semifinale de la New York
06/09/2022 LA 12:27