Aflat în autoizolare în Australia, Darren Cahill se gândește deja la modalități de a o monitoriza pe eleva lui la antrenamentele care vor urma odată ce măsurile de relaxare vor fi implementare în țara noastră. Pentru că nu va putea fi alături de sportiva noastră la sesiunile de pregătire, Darren a trimis un aparat sofisticat prin care-i va putea urmări antrenamentele Simonei. Campioana noastră va fi însoțită pe terenul de tenis de Artemon Apostu-Efremov.
"Abia aștept să folosesc noul sistem. I-am trimis un dispozitiv Simonei în România pentru a putea urmări live ședintele de pregătire și a asista la antrenamente. Conectăm sportul prin tehnologie și lumea devine mai mică și mai bună", a scris Darren Cahill pe Twitter.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 4 ORE

Cahill, impresionat de atitudinea Simonei Halep

Tehnicianul australian a rămas uimit de cât de motivată e sportiva noastră şi de cât de bine s-a pregătit în această perioadă, astfel că nu a putut decât să o laude pentru profesionalismul fantastic de care dă dovadă.
"Simona este incredibilă, este foarte motivată! A făcut o mulţime de antrenamente în România. În plus, este şi Arti acolo care o ajută să-şi păstreze ritmul. Nu a putut merge pe teren, dar nu este îngrijorător. A fost grozavă până acum, a efectuat recuperarea foarte bine. Este nerăbdătoare să joace din nou. A lucrat din greu, a făcut exerciţii tot timpul. Sunt cu adevărat norocos că lucrez cu o jucătoare atât de profesionistă precum Simona", a spus Darren Cahill într-o discuţie cu fosta jucătoare Daniela Hantuchova, pe podcast-ul slovacei, potrivit ziare.com.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
În cadrul vodcastului Tennis Legends de pe Eurosport, Simona a mărturisit că de abia așteaptă să iasă din casă odată cu relaxarea măsurilor pe 15 mai.
Mai avem câteva zile de stat în casă aici în România! Sinceră să fiu, m-am plictisit în casă, dar asta e situația. De abia aștept să joc iar tenis. Acum e momentul potrivit pentru toți să ieșim afară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE