Duetul de comedianți din Japonia au spus despre jucătoarea de tenis niponă că are nevoie de “înălbitor” și că este puțin “prea bronzată”.
Duetul, cunoscut în Japonia drept “A Masso”, a recurs la aceste remarci duminică, în aceeași zi în care Osaka a ridicat deasupra capului trofeul cu numărul 2 al anului (după Australian Open 2019), al patrulea al carierei. Ambele reprezentante ale duetului și-au cerut iertare pe site-ul companiei de management Watanabe Entertainment Co Ltd pentru că au făcut “remarci jignitoare, nepotrivite”, însă nu au menționat-o pe jucătoarea de tenis niponă, care are origini japoneze și haitiene.

Naomi Osaka, implicată fără voia ei într-un scandal privind culoarea pielii

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de eleva lui Cahill, după ce a avut două mingi de meci
ACUM 2 ORE
Deși trebuia să ne fi gândit la asta înainte, noi am făcut remarci care au rănit mai multe persoane, ceva ce nu vom mai face vreodată. Ne cerem sincer scuze pentru că am făcut o anumită persoană să se simtă inconfortabil, la fel ca toată lumea conectată în vreun fel la acest eveniment. Ne cerem scuze de asemenea pentru că am creat probleme”, a transmis Ai Murakami, una dintre cele două persoane implicate în scandal.
Pe site-ul companiei Watanabe Entertainment a apărut de asemenea un mesaj destinat fostului lider mondial din WTA, Naomi Osaka, însă fără a-i menționa în vreuna din ocazii numele: Ne cerem iertare pentru remarcile nechibzuite privind diversitatea într-o eră în care diversitatea este respectată”
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
IERI LA 12:57
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
IERI LA 12:44