Djokovic a recunoscut că incidentul a avut loc în 2011, în sferturile de finală din Cupa Davis, el participând la meciul de dublu împotriva Suediei. El a jucat alături de Nenad Zimonjic, dar cei doi au pierdut în fața suedezilor Simon Aspelin și Robert Lindstedt, cu 4-6, 6-7, 5-7. Serbia s-a calificat însă, învingând cu 4-1 la general.
Iată dialogul dintre cei doi:
Maria Sharapova: „Nu am mers niciodată beată la un meci. Și nici mahmură. Aș spune că am jucat un meci după o noapte în care am dormit trei ore. Cred că jucam la Roma cu Carla Suarez Navarro și nu știu cum am câștigat”
Roland Garros
Mats Wilander nu are dubii în privința campioanei de la Roland Garros 2022: "E favorită clară!"
ACUM 26 MINUTE
Novak Djokovic: „Eu voi spune că nu am pățit asta pe un teren de tenis”
Maria Sharapova: „Ce plictisitor”
Novak Djokovic: „Stai puțin. Dar am avut nopți nebune în timpul weekend-urilor cu meciuri din Cupa Davis. Eram mahmur și mă uitam la colegii mei cum joacă”
Maria Sharapova: „În acel weekend știai că joci? Sau erau șanse să joci dar ți-ai asumat riscul”
Novak Djokovic: „Știam că nu sunt șanse să joc”
Maria Sharapova: „Ok”
Novak Djokovic: „Stai puțin. Mi-am amintit. Am jucat un meci de dublu la Cupa Davis cu Suedia. Aveam 2-0, iar jucătorii de top nu erau în echipa Suediei. Eu veneam după victoria de la Wimbledon, prima, cea din 2011. Devenisem numărul 1 și toate dorințele mele se împliniseră. Următoarea zi am plecat de la Londra în Suedia pentru a fi în echipa Serbiei care juca în sferturile Cupei Davis. Am zis că nu vreau să iau parte la niciun meci. Dar nu știu cum am ajuns să joc la dublu. Nu vedeam mingea prea clar. Și s-o lăsăm așa”
Maria Sharapova: „O, Doamne!”
Novak Djokovic: „Măcar a fost la dublu. Am această scuză, deși nu e corect față de ceilalți”
Maria Sharapova: „Mai ai și altele?”
Novak Djokovic: „Nu, nu. Nu mă descurc cu băutura. Mai beau câte un pahar de vin roșu ocazional”
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal înainte de Roland Garros: "Sunt pregătit!"
ACUM O ORĂ
Gonet Geneva Open
Daniil Medvedev, OUT în optimile de finală la Geneva. Gasquet, victorie în minimum de seturi
ACUM 2 ORE