Născut la Gatchina, în Rusia, Alexander Bublik a oferit un interviu pentru L’Equipe în care a oferit mai multe declarații controversate. În vârstă de 22 de ani, Bublik a mărturisit că îi displace să joace sportul pe care-l practică încă din copilărie și că evoluează la turnee doar pentru banii pe care-i primește de la organizatori.
Fost ocupant al locului 48 ATP, acum pe poziția 55, Bublik reprezintă Kazahstanul, deși locuiește în Rusia, acolo unde a fost născut. El le-a spus jurnaliștilor francezi că ar fi renunțat de mult timp la sportul pe care-l practică dacă banii nu erau pe măsura chinului pe care-l trăiește în fiecare zi petrecută pe terenul de tenis.
Urăsc tenisul din toată inima. Urăsc fiecare zi în care trebuie să joc. Ca să fiu sincer, nu văd niciun lucru pozitiv în a fi jucător de tenis. Joc doar pentru bani. Dacă nu erau premii în bani consistente, m-aș fi oprit imediat. Cred că o să mor jucând tenis! Este greu să fii jucător de tenis profesionist. Trebuie să joci împotriva unor adversari noi mereu, chiar și atunci când simți dureri în tot corpul. Nu poți să spui că nu te simți bine și să nu joci. Dacă te desparți de prietena ta, dacă divorțezi, chiar și atunci trebuie să fii pe teren, să joci. Iar atunci când pierzi, toată lumea te întreabă de ce ai pierdut… aceasta este partea din tenis pe care o urăsc.
Tenis
Nici Isner, nici Opelka! Cine e liderul surprinzător în topul așilor din 2021 în circuitul masculin
29/12/2021 LA 15:47
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Premieră pentru Daniil Medvedev la Roland Garros! Rusul a ajuns pentru prima dată în turul secund
31/05/2021 LA 14:04
Australian Open
Nadal - Khachanov - Australian Open
ACUM O ORĂ