Organizatorii de la Roland Garros au anunțat în urmă cu două săptămâni că turneul se va desfășura în perioada 20 septembrie - 4 octombrie.Inițial, al doilea turneu de Grand Slam al anului ar fi trebuit să aibă loc între 25 mai și 7 iunie, însă pandemia de coronavirus i-a determinat pe francezi să ia această măsură. Conflictul a apărut în momentul în care organizatorii au luat această decizie fără a consulta pe nimeni.
În acel moment s-a declanșat un joc de-a șoarecele și pisica, așa cum titrează jurnaliștii americani. În acest context, ATP i-a amenințat pe organizatorii francezi că ia în calcul posibilitatea ca la ediția din acest an și la cea de anul viitor să nu contabilizeze rezultatele, ceea ce ar însemna ca jucătorii care vor participa la competiția din Paris să nu primească niciun punct în clasamentul ATP.

Amenințare dură pentru organizatorii de la Roland Garros

Tenis
Alize Cornet a început să plângă, după meciul contra Simonei Halep
ACUM 9 MINUTE
"ATP i-a avertizat pe cei de la Roland Garros și de la Federația Franceză de Tenis că ar putea pierde toate punctele pentru turneul din acest an și de anul următor dacă mai continuă să se poarte așa. Guidicelli (directorul turneului - n.red.) nu este foarte deștept. A vorbit cu șefii WTA, ATP și ITF, care și-au oferit sprijinul. În mijlocul discuției, Guidicelli s-a oprit și a anunțat mutarea turneului în septembrie. Steve Simon, președintele WTA, a început să urle la el. Federația Franceză de Tenis înțelege că nu e capabilă să câștige un război cu lumea tenisului, cu sportivii, e pur și simplu imposibil. Nu poți să fii egoist, trebuie să-ți respecți colegii", a spus vicepreședintele Federației Germane de Tenis, Dirk Hodorff, pentru Sky Sports.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Halep, eliminată de la Australian Open. Medvedev joacă acum
ACUM 11 MINUTE
Tenis
Taifunul Simona Halep! Condusă cu 6-4 3-2, românca a mai cedat doar un punct în setul 2
ACUM 11 MINUTE