Unul dintre cei mai populari sportivi din lume, Conor McGregor, este de părere că jucătorii de tenis care se află în Australia pentru primul turneu major al anului exagerează când se plâng de condițiile impuse de organizatori în carantină. McGregor s-a aflat la rândul lui în carantină, în vederea luptei cu Dustin Poirier, de la UFC 257. Irlandezul nu este de acord cu jucătorii și crede că sportivii nu au niciun motiv să se plângă.
"Sunt surprins că jucătorii de tenis se plâng de asta. Trebuie să ne adunăm și să dăm un exemplu. Se întâmplă multe lucruri în lume. Sunt multe riscuri. Fiecare locuitor al planetei are datoria să acționeze în acest sens. Când ai șansa să concurezi într-o competiție atât de prestigioasă, ar trebui să întâmpini carantina cu brațele deschise.
I-aș ruga pe jucătorii să se adune, să accepte situația și să fie fericiți că pot juca. Oamenii nu pot merge la job, copiii n-au voie la școala... Atleții profesioniști se plâng de două săptămâni de carantină? Haideți, băieți, să fim serioși", a spus Conor McGregor, conform Yahoo Sports.
Tenis
Irina Begu, prima reacție după calificarea în turul 3 la Roland Garros! "Publicul m-a înțeles"
ACUM 11 MINUTE

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Conor McGregor, făcut K.O. de Dustin Poirier

Conor McGregor a intrat în octagon pentru prima oară după un an. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a făcut knock-out după numai 40 de secunde. Ieri noapte la Abu Dhabi (ora 7 dimineața, în România), McGregor l-a întâlnit pe Dustin Poirier, omul pe care l-a învins în urmă cu 7 ani. În acel duel, irlandezul s-a impus prin knock-out tehnic în prima rundă.
Lucrurile au stat diferit noaptea trecută la Abu Dhabi. Americanul i-a pus mari probleme lui McGregor și l-a trimis la podea în runda a doua, după o serie de croșee. Irlandezul a fost prins cu spatele la marginea octagonului și n-a reușit să-i blocheze loviturile lui Poirier, care s-a dezlănțuit. În final, luptătorul din Statele Unite i-a aplicat o directă în plină figură, iar McGregor s-a dezechilibrat și a căzut. Încă două lovituri expediate de Poirier au fost îndeajuns pentru ca arbitrul să intervină și să oprească meciul.
Roland Garros
Simona Halep, la cel mai jos nivel din ultimii 6 ani, la Roland Garros! Borna negativă atinsă
ACUM 20 MINUTE
Roland-Garros
Madison Brengle - Aryna Sabalenka - Roland-Garros
ACUM 37 MINUTE