Triplu campion de Grand Slam și fost lider mondial în clasamentul ATP, Andy Murray urma să participe la Australian Open grație unui wild card acordat de către organizatorii primului turneu de Grand Slam din acest sezon competițional. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, britanicul de pe locul 123 în ierarhia ATP s-ar simți "relativ bine".

Conform Metro UK, Andy Murray speră ca organizatorii Australian Open să-i permită să ajungă mai tărziu la Melbourne, unde primul Grand Slam al anului va debuta pe data de 8 februarie, în direct pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport Player.

Tenis
De ce e "periculoasă pentru jucători" carantina înainte de Australian Open? Explicația unui antrenor
IERI LA 17:46

Andy Murray, depistat pozitiv cu coronavirus chiar înainte de Australian Open

Andy Murray a făcut testul cu doar câteva zile în urmă și prezintă simptome ușoare ale virusului. Fostul lider mondial se află în izolare în prezent și așteaptă decizia organizatorilor de la Australian Open în legătură cu o eventuală participare a sa la primul turneu major al anului.

În vârstă de 33 de ani, Murray a fost lider al ierarhiei ATP și a câștigat în carieră trei Grand Slam-uri: US Open (2012) și Wimbledon (2013, 2016). De asemenea, Andy a ajuns de cinci ori în finala de la Australian Open, turneu major pe care nu a reușit însă să-l câștige până acum.

Tenis
Kvitova: "Toți știam că se poate întâmpla asta!" Dialog fabulos cu "recepția" în carantina de la AO
IERI LA 15:06
Tenis
Rafael Nadal, față în față cu istoria în 2021. Ce borne uriașe sunt la îndemâna spaniolului
03/01/2021 LA 12:57