Triplu campion de Grand Slam și fost lider mondial în clasamentul ATP, Andy Murray urma să participe la Australian Open grație unui wild card acordat de către organizatorii primului turneu de Grand Slam din acest sezon competițional. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, britanicul de pe locul 123 în ierarhia ATP s-ar simți "relativ bine".
Conform Metro UK, Andy Murray speră ca organizatorii Australian Open să-i permită să ajungă mai tărziu la Melbourne, unde primul Grand Slam al anului va debuta pe data de 8 februarie, în direct pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport Player.
Roland-Garros
Riscuri serioase, după ce Roland Garros a fost amânat. Nume mari ar putea merge doar la Wimbledon
08/04/2021 LA 20:24

Andy Murray, depistat pozitiv cu coronavirus chiar înainte de Australian Open

Andy Murray a făcut testul cu doar câteva zile în urmă și prezintă simptome ușoare ale virusului. Fostul lider mondial se află în izolare în prezent și așteaptă decizia organizatorilor de la Australian Open în legătură cu o eventuală participare a sa la primul turneu major al anului.
În vârstă de 33 de ani, Murray a fost lider al ierarhiei ATP și a câștigat în carieră trei Grand Slam-uri: US Open (2012) și Wimbledon (2013, 2016). De asemenea, Andy a ajuns de cinci ori în finala de la Australian Open, turneu major pe care nu a reușit însă să-l câștige până acum.
Tenis
Andy Murray a dezvăluit în ce sport se va implica după retragerea din tenis: "Aș fi tentat!"
30/03/2021 LA 13:23
Tenis
Andrey Rublev a câştigat 7,6 milioane $ din tenis, dar susţine că n-a putut să îşi ia apartament
18/03/2021 LA 08:22