Tenis

Continuă blestemul "Adria Tour"! Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv pentru COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv pentru COVID-19

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
26/06/2020 la 12:16

Noi confirmări de teste pozitive ies la iveală în cazul Adria Tour, turneul organizat de Novak Djokovic la Belgrad și Zadar, în Croația.

Duminica trecută trebuia să se dispute finala Adria Tour de la Zadar, Croația, însă petrecerea s-a spart brusc în momentul în care Grigor Dimitrov a anunțat că testul lui pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Bulgarul disputase o partidă la Zadar în cadrul aceluiași eveniment cu doar o zi înainte, sâmbătă. Goran Ivanisevic și Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Nole, au ieșit pe teren înaintea finalei și au anunțat că ultimul act nu va mai avea loc.

La câteva ore distanță, Borna Coric a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Marți, Novak Djokovic a făcut același anunț. Totuși, se pare că blestemul nu s-a rupt odată cu anunțul liderului mondial din ATP. Azi, la aproape o sătpămână distanță de la apariția primului caz, antrenorul lui Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Goran Ivanisevic a făcut anunțul pe contul personal de Instagram.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 4 ORE
Din păcate, după două teste negative în ultimele zece zile, am aflat că tocmai am fost confirmat pozitiv cu acest virus. Mă simt bine și nu am simptome. Vreau să-i informez pe toți cei care au fost în contact cu mine că am coronavirus și să aibă grijă de ei, mai ales acum, dar și de cei apropiați lor. Eu voi continua auto-izolarea ca și până acum. Le doresc tuturor celor care au fost confirmați pozitiv o recuperare rapidă – Goran Ivanisevic, pe Instagram

Critici dure pentru Djokovic după cazurile de coronavirus

Novak Djokovic este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului Adria Tour. La turneul Adria Tour, desfăşurat în Balcani, au participat mii de spectatori şi au fost organizate petreceri. Numărul unu mondial este criticat din toate părţile, după ce 4 jucători care au participat la turneul organizat de el, Adria Tour, s-au infectat cu noul coronavirus.

"A fost o decizie iresponsabilă", a scris pe Twitter australianul Nick Kyrgios. Şi numărul 25 ATP, Bruno Soares, l-a acuzat pe Djokovic de lipsă de responsabilitate, având în vedere situaţia actuală din lume creată de pandemie. "A fost un show al groazei. Tot ce s-a întâmplat acolo denotă o imaturitate şi iresponsabilitate enormă. Şi dacă ai fi la Polul Nord nu ai face o petrece şi a-i posta pe Instagram", a spus Soares. Jucătorii care au participat la Adria Tour au petrecut după meciuri, iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol