Duminica trecută trebuia să se dispute finala Adria Tour de la Zadar, Croația, însă petrecerea s-a spart brusc în momentul în care Grigor Dimitrov a anunțat că testul lui pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Bulgarul disputase o partidă la Zadar în cadrul aceluiași eveniment cu doar o zi înainte, sâmbătă. Goran Ivanisevic și Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Nole, au ieșit pe teren înaintea finalei și au anunțat că ultimul act nu va mai avea loc.
La câteva ore distanță, Borna Coric a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Marți, Novak Djokovic a făcut același anunț. Totuși, se pare că blestemul nu s-a rupt odată cu anunțul liderului mondial din ATP. Azi, la aproape o sătpămână distanță de la apariția primului caz, antrenorul lui Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Goran Ivanisevic a făcut anunțul pe contul personal de Instagram.
Din păcate, după două teste negative în ultimele zece zile, am aflat că tocmai am fost confirmat pozitiv cu acest virus. Mă simt bine și nu am simptome. Vreau să-i informez pe toți cei care au fost în contact cu mine că am coronavirus și să aibă grijă de ei, mai ales acum, dar și de cei apropiați lor. Eu voi continua auto-izolarea ca și până acum. Le doresc tuturor celor care au fost confirmați pozitiv o recuperare rapidă – Goran Ivanisevic, pe Instagram
Laver Cup
"Hai să evităm asta!" Ce l-a pus Federer pe Djokovic să facă la 3-6, 2-3 cu Auger-Aliassime
ACUM 10 ORE

Critici dure pentru Djokovic după cazurile de coronavirus

Novak Djokovic este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului Adria Tour. La turneul Adria Tour, desfăşurat în Balcani, au participat mii de spectatori şi au fost organizate petreceri. Numărul unu mondial este criticat din toate părţile, după ce 4 jucători care au participat la turneul organizat de el, Adria Tour, s-au infectat cu noul coronavirus.
"A fost o decizie iresponsabilă", a scris pe Twitter australianul Nick Kyrgios. Şi numărul 25 ATP, Bruno Soares, l-a acuzat pe Djokovic de lipsă de responsabilitate, având în vedere situaţia actuală din lume creată de pandemie. "A fost un show al groazei. Tot ce s-a întâmplat acolo denotă o imaturitate şi iresponsabilitate enormă. Şi dacă ai fi la Polul Nord nu ai face o petrece şi a-i posta pe Instagram", a spus Soares. Jucătorii care au participat la Adria Tour au petrecut după meciuri, iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare.
Tenis
"Ești fericit că există Djokovic?" Replica lui Nadal a venit imediat și a stârnit hohote de râs
ACUM 10 ORE
Laver Cup
Un jucător din echipa Restului Lumii a refuzat să dea mâna cu Djokovic! Scenele ciudate surprinse
ACUM 11 ORE