14 meciuri a jucat Roger Federer în 2021, înainte să anunțe că va lipsi din nou de pe teren pentru o perioadă nedefinită din cauza accidentării de la genunchi. Marele campion elvețian se va opera din nou, a anunțat chiar el în această seară pe rețelele de socializare, subliniind că va lipsi de pe teren pentru "mai multe luni".
"Am avut mai multe verificări ale genunchiului cu doctorii... Mi-am agravat accidentarea la genunchi în sezonul de iarbă, iar acum nu pot pur și simplu să forțez revenirea pe teren. Medicii mi-au spus să mă simt bine pentru că am nevoie de operație. Am decis să o fac", a fost mesajul elvețianului pe Instagram.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 4 ORE

Roger Federer, OUT pentru mai multe luni din cauza accidentării la genunchi

Ajuns la 40 de ani, Roger Federer a evoluat în 2021 la doar două turnee de Grand Slam. Elvețianul a disputat doar 14 meciuri anul acesta, dintre care are 9 victorii și 5 înfrângeri. Pe Federer l-au învins în 2021 Basilashvili, Andujar, Berrettini, Auger-Aliassime și Hurkacz. Pentru elvețian, anul 2020 a fost extrem de dificil.
Considerat de mulți drept cel mai mare tenismen din istorie, Roger Federer a lipsit majoritatea timpului în 2020, el disputând un singur turneu, Australian Open. După ce s-a oprit la Melbourne în semifinale, Federer a suferit o operație la genunchiul drept. Chinul nu s-a oprit aici pentru Federer. El a fost nevoit să suporte și o a doua intervenție chirurgicală, în luna iunie. Rămâne de văzut acum în ce condiții va mai putea Federer să revină în circuit, la peste 40 de ani.
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
16/01/2022 LA 12:10
Australian Open
Novak Djokovic, învins în afara terenului! Guvernul australian salută victoria
16/01/2022 LA 10:00