După ce Guido Pella, Benoit Paire și Kristina Mladenovic au condus corul vocal de jucători care au pus tunurile pe USTA pentru măsurile radicale impuse în "bula" de la New York pentru US Open, organizatorii s-au trezit cu o nouă controversă, după ce i-au interzis austriacului Dominic Thiem să bea o doză de Red Bull pe Arthur Ashe Stadium.
Favoritul doi al tabloului masculin de la Flushing Meadows este sub contract cu celebra firmă producătoare de băuturi energizante din Austria încă din 2018. Extrem de atenți cu tot ceea ce înseamnă un business de sute de milioane de dolari, organizatorii americani i-au comunicat lui Thiem că nu poate bea pe teren din cutia originală, dar că i se poate servi conținutul într-un pahar fără însemnele brandului. Evident, momentul s-a întors împotriva tuturor, incidentul viralizându-se după ce Thiem a sărit ca ars când a auzit că i se propune un lucru ce ar fi în contradicție cu regulamentele anti-doping.
Finalistul de la Roland Garros și Australian Open le-a dat replica chiar pe teren organizatorilor: "Voi sunteți obbsedați cu anti-doping-ul, apoi îmi propuneți să luați cutia, să o duceți afară și să mi-o aduceți. Dați-mi o cană și îmi torn eu!"
Tenis
Djokovic încearcă să-și spele imaginea după scandalul provocat în Australia! În ce investește sârbul
ACUM 12 MINUTE

Controversă la US Open 2020: incidentul lui Thiem a devenit subiect principal la conferința de presă

Evident, incidentul a devenit subiectul principal la conferința de presă, după o victorie facilă a lui Thiem în fața lui Sumit Nagal, 6-3, 6-3, 6-2.
Dominic a vorbit minute bune despre "momentul Red Bull": "Nu este permisă cutia Red Bull pe teren, ceea ce este ok. Știu asta. Dar, uneori, mă ajută mult pe teren, de aceea vreau așa ceva. Pot să beau și dintr-o cană ordinară. A fost o polemică. Nu vreau să intru în detalii. A fost ciudat. Ei mi-au propus să ia cutia desfăcută din arenă și să toarne într-o cană, fără ca să eu să pot vedea ce fac ei. Și asta m-a enervat, pentru că regulile anti-doping sunt atât de stricte. Nu vreau să îmi iau ochii de pe acea cutie. În general, au reguli atât de stricte și au venit cu propunerea asta la mine. M-am enervat!", a povestit jucătorul în vârstă de 27 de ani.
Australian Open
Viktoria Azarenka, datoria de mamă în timpul unui turneu de Mare Slam
ACUM 2 ORE
Australian Open
Daniil Medvedev, favoritul lui Mats Wilander: "El poate domina în următorii 4-5 ani"
ACUM 2 ORE