"Coco" este într-o permanentă luptă cu recordurile, dincolo de adversarele de peste fileu. În sferturi, americanca a învins-o pe Bertens, bifând prima sa victorie contra unei adversare de TOP 10 WTA.
Cu un moral ridicat, Gauff nu i-a dat vreo șansă lui Petkovic în semifinale, de care a trecut în minimum de seturi. Cori a servit excelent, având un procentaj de 100% la mingile câștigate cu a doua minge, lucru rar în tenisul modern. După ce în primul set a făcut breakul decisiv la 4-4, în manșa secundă a intrat în avantaj mai devreme, după un game maraton la 2-2.
Ulterior, și-a păstrat avantajul breakului și a închis meciul cu 6-4, 6-4, după aproape o oră și jumătate de joc. Cori își așteaptă acum oponenta din finală, care se va alege dintre Alexandrova și Ostapenko.
Australian Open
Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în turul 2 la Melbourne, de la 12.00 pe Eurosport 1
ACUM 19 MINUTE
8 mingi de break a avut Petkovic doar în setul doi, toate anulate de Gauff, care a jucat impresionant sub presiune.

Cori Gauff și performanțele ei fantastice

Sportiva de 15 ani din SUA i-a luat prin suprindere pe toți anul acesta, când a ajuns până în optimi la Wimbledon, unde a fost învinsă de viitoarea campioană, Simona Halep.
Ea a devenit cea mai tânără sportivă din istorie care a participat pe tabloul principal de la Wimbledon, în Era Open, iar specialiștii o văd un viitor număr unu mondial, cu multe turnee de Grand Slam în palmares.
Grație parcursului fantastic din această săptămână de la Linz, Gauff va intra de luni pentru prima oară în prima sută în clasamentul WTA. Din 2005, de la Karatancheva, nu a mai fost vreo jucătoare atât de tânără între primele 100 din lume.
Australian Open
Darren Cahill nu-l menajează deloc pe Djokovic! Ce l-a deranjat cel mai mult pe australian
ACUM 3 ORE
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Cîrstea și Begu, primele românce care intră în arenă
ACUM 4 ORE