Grecul a fost mereu însoțit la competiții de părinți, de care este foarte apropiat. Doar că, de teama de a nu îi expune, a luat decizia să stea departe de ei în această perioadă, așa cum singur a recunoscut.
"Dacă vă întrebați de ce nu sunt cu familia în această perioadă, explicația e simplă. Am avut o discuție cu ei acum câteva zile și am decis că așa e cel mai sigur (n.r. pentru a-i proteja). Îi iubesc, vreau din suflet să îi văd, dar era foarte stresant știind că îi pot expune. Așa că am decis să stau în izolare singur", și-a început discursul Tsitsipas, conform tennisworldusa.org.
Zilele sunt la fel pentru Tsitsipas, care suportă tot mai greu carantina. O fire extrem de activă, numărul șase mondial are mici perioade de depresie, dar e conștient că, doar respectând regulile de a sta în casă, poate fi oprit virusul COVID-19.
Astana Open
Novak Djokovic, calificare en-fanfare în optimi la Astana Open! A cedat doar 2 game-uri cu Garin
ACUM 9 MINUTE
"E foarte greu să stai în izolare atâtea zile. Simt că îmi pierd mințile, am început să vorbesc cu obiectele prin casă", a mai spus jucătorul care își are reședința în Atena.
Grecia a confirmat până în această dimineață 1061 de cazuri de coronavirus, 32 dintre pacienți pierzându-și viața.

Serena Williams trece și ea prin momente dificile

Serena Williams trece prin momente foarte grele din cauza coronavirus. Sportiva din SUA a recunoscut că e cu moralul la pământ și că orice fleac e menit să îi genereze reacții de furie, după aproape două săptămâni în care nu a ieșit din casă.
Inițial, Serena Williams a tratat subiectul "coronavirus" foarte detașat, considerând că e vorba de un virus îndepărtat, care nu e menit să pună în pericol confortul ei și al apropiaților.
Serena a înțeles însă cât de important e să stea în casă și să limiteze interacțiunea cu ceilalți, însă această izolare i-a creat un puternic sentiment de frustrare, după cum singură a dezvăluit. Anxietatea resimțită e cu atât mai mare cu cât are și responsabilitatea Olympiei Alexis, fiica sa de un an și jumătate.
"Vreau să mă ascultați un minut, pentru că vreau să vă vorbesc despre experiența mea cu corona. La început mi-am zis: "Ohh, nu are cum să mă afecteze pe mine". Apoi, Indian Wells a fost amânat. "Ohh, ok, e o decizie ciudată, dar voi avea timp pentru mine, îl voi folosi pentru a face ce îmi place". Apoi, anularea turneelor a venit în cascadă, iar anxietatea s-a instalat în viața mea. În acest moment, sunt distanțată social de toți de aproape două săptămâni și orice lucru mărunt mă face să o iau razna. Și când spun că sufăr de anxietate mă expirm elegant. Văd negru în fața ochilor de fiecare dată când cineva strănută sau tușește în apropierea mea. Asta și pentru că mă gândesc la sănătatea fetiței mele. A tușit zilele trecute și imediat am început să îmi fac griji: "E ok, pot să fac ceva pentru ea?". În loc să îi arăt că sunt relaxată, sunt sub un stres enorm", a spus Serena Williams, săptămâna trecută.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Higgins, "rușinat" de retragerea lui Federer: "Cum ar fi să-l țin pe O'Sullivan de mână și să plâng"
ACUM O ORĂ
Tenis
Participă Novak Djokovic la Australian Open 2023? Anunțul făcut de directorul turneului major
ACUM 2 ORE